![]() |
|
| |||
| |||
| אני שנרכשו על Canon MP160 באוגוסט 2007 ולקח אותו הביתה, בחר את זה, וזה היה בסדר גמור! באיכות טובה, מהירות וכו 'קניתי קצת לדית חדש מחוץ האינטרנט; שאינם Canon אבל לדית מצב דיווחו כי הם עדיין ריק אבל עשה קצת מחקר ומצאתי כי אם הם לא אז דיו Canon מצב רגיל סביר לעבודה ... מספיק! (לא על עצמי לקנות דיו Canon) אז יצא להדפיס יום אחד ו couldnt! המדפסת היה נעלם מן הבחירה בתפריט couldnt ואני רואה את זה! יש לי הוסר מחדש מותקן אין ספור פעמים אבל שום דבר לא עבד. ניסיתי נהגים שונים ופשוט pluggin אותו ולתת חלונות העבודה שלה הקסם ... כלום! מישהו יכול לעזור? אני עם מערכת הפעלה Windows Vista Home Prem. (32bit) על מחשב נייד של Gateway, 2GB ראם וכו 'וכו' |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה זאת אומרת שהוא הלך מתוך בחירה בתפריט?
| |||
| |||
| ובכן, כאשר אני לחץ על Ctrl + P ב-Microsoft Word למשל אני לא יכול לבחור את Canon להדפיס אותו. אני נכנס מנהל ההתקן של המדפסת מותקנים באופן מלא אבל אני לא יכול לבחור אותה כדי להדפיס fron כל תוכנית. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| המחשב לא יהיה לטעון את Windows XP מערכת ההפעלה שלי - Help Me ASAP | matthwshea | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 4 אוקטובר 2009 02:46 |
| צריך קצת עזרה לבנות את הצורך PC תגובה בהקדם האפשרי | Cew27 | כללי חומרה צ 'אט | 29 | -10 מרץ 2008 13:48 |
| צריך להחליט ... התשובה הנדרשת בהקדם האפשרי | Cew27 | כללי חומרה צ 'אט | 15 | 8 נובמבר 2007 14:28 |
| עזרה הדרושים בהקדם האפשרי | tufc2000 | כוננים & נשלפת | 4 | 22 אוקטובר 2007 14:46 |
| Sims 2 חיות מחמד PS2 שאלה? אנא עזרו בהקדם האפשרי!? | * * Destinee ~ ~ ~ | PC & קונסולת משחקים | 2 | 20 מרץ 2007 11:52 |
| שרשרת כלים | |
| |