mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Digital Imaging sadzīves tehnika

Register

Canon MP160 ..... palīdzība nepieciešama ASAP

Reply

Thread Tools
Old Janvāris 8, 2008, 12:55
New Member Group

Default Canon MP160 ..... palīdzība nepieciešama ASAP

Es iegādājās Canon MP160 2007.gada augustā, un pārņēma to mājās, kas to veido, un tā bija fine! Labas kvalitātes, ātruma uc Iegādājos jaunu tinti pie interneta, kas nav Canon, bet tinte statusu, paziņoja, ka tie joprojām ir tukšs, bet man darīt kādu pētījumu un konstatēja, ka, ja tās nav canon tad tinte status paradis darbam ... godīgu pietiekami! (nav pašam pirkt Canon tinte) Tad es devos uz izdrukātu vienu dienu un couldnt! Printerim bija aizgājuši no atlases izvēlnes un I couldnt redzu! Man ir atinstalēt un uzstādīt no jauna neskaitāmas reizes, bet nekas nav strādājis. Es esmu mēģinājis dažādi vadītāji un tikai pluggin to un izīrēšanas logi darbu tā maģija ... NOTHING! Can anyone help? Man Windows Vista Home Prem. (32bit) uz Gateway laptop, 2GB Ram etc etc
Old Janvāris 8, 2008, 13:50
Donors Group

what do you mean to aizgāja no atlases izvēlnes?

Mana sistēma: Cewy's brīnīties macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
RAM Operatīvā atmiņa:
4 kabriolets OCZ 1066MHz sli
Graphics Card (s):
NVIDIA evga 8.800 ultra ko
Sound Card:
borta
Hard Drive (s):
750 kabriolets Seagate 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd rakstnieki, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Dzesēšana:
tuniq tornis
Tīkla / Internets:
dubultā Gigabit LAN ports
Monitor (s):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail vista 64 | Ubuntu / arch linux
Old Janvāris 8, 2008, 19:09
New Member Group

Nu, kad es nospiediet Ctrl + P programmā Microsoft Word, piemēram, es nevaru izvēlēties Canon to izdrukāt. Es doties Device Manager, un printeris ir pilnībā uzstādīta, bet es nevaru izvēlēties to drukāt Fron jebkuru programmu.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.