мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дигитал Имагинг & Штампачи

Register

Цанон МП160 ..... потребна помоћ АСАП

Reply

Тхреад Тоолс
Old 8. јануар 2008, 12:55
Нови члан групе

Default Цанон МП160 ..... потребна помоћ АСАП

Ја купио један Цанон МП160 у августу 2007 и освоји га кући, стави га и то је био у реду! Добра квалитета, брзина итд ја купио неке нове мастила офф Вебу; али не Цанон тинта статуса изјавило да су и даље празан и учињено, али и неким истраживањима утврђено је да уколико се не цанон мастила онда статус навика посао ... фер довољно! (не само купити Цанон тинта) И онда оде у једном дану и штампај цоулднт! Штампач отишао из бирање менија и цоулднт ја видим! Имам деинсталирана и поново инсталира безброј пута, али ниста није радила. Покушао сам различитих возача и то у само плуггин и информисање прозори раде његове чаробне ... НИШТА! Може било ко помоћ? Ја сам се изводи Уиндоус Виста Хоме Према. (32бит) на приступнички лаптоп, 2ГБ Рам итд итд
Old 8. Мар 2008, 13:50
Донаторска Група

Како то мислиш да је прешао из менија селекције?

Мы Сыстем: Цеуы је чудо мацине

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Куад к6600@3.2Гхз
Матичне плоче:
Асус п5к заварати
РАМ меморија:
4 чезе оцз 1066мхз сли
Графичка картица (е):
НВИДИА евга 8800 ултра ко
Соунд Цард:
онбоард
Тврди диск (и):
750 чезе СЕАГАТЕ, 32мег цацхе
Оптички погон (е):
3 Асус ДВД писцима, лигхтсцрибе
Цасе / псу:
армоурсуите-лиан ли пц-п60
Хлађење:
туник торањ
Нетуорк / Интернет:
дуал Гигабит ЛАН портови
Монитор (е):
24 "Делл 2408уфп
Оперативни систем (е):
уинфаил видик 64 | Убунту / АРЦХ Линукс
Old 8. Мар 2008, 19:09
Нови члан групе

Па кад сам притисните Цтрл + П у Мицрософт Уорд нпр ја не могу одабрати Цанон одштампате га. Одем у девице манагер и принтер је инсталиран у потпуности, но не могу да га изаберете за испис из БИЛО КОЈЕ програм.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Рачунар не учита мој оперативни систем Уиндоус КСП оперативни систем - хелп ме АСАП маттхусхеа Генерал Хардуаре Цхат 1 4. Окт 2009 02:46
Требам малу помоћ у изградњи овог пц потребан одговор АСАП Цеу27 Генерал Хардуаре Цхат 29 10 март 2008 13:48
Ви треба да одлучи ... Одговор је потребно што пре Цеу27 Генерал Хардуаре Цхат 15 8 новембар 2007 14:28
Помоћ потребно што пре туфц2000 Дривес & Измјењиви медији 4 22 октобар 2007 14:46
Симс 2 љубимци ПС2 питање? Угодити помоћ АСАП!? ~ * * ~ ~ Дестинее ПЦ & конзоле Игре 2 20 март 2007 11:52
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц