менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Digital Imaging & Принтери

Register

Canon MP160 ..... Help Needed ASAP

Reply

Різьба Інструменти
Old 8 січня 2008, 12:55
Нові члени групи

Default Canon MP160 ..... Help Needed ASAP

Я купив Canon MP160 в серпні 2007 року і взяв його додому, поставив його і це було чудово! Хороша якість, швидкість і т.д. Я купив нові чорнила на Web; Canon, НЕ чорнилом, але статус повідомили, що вони все ще порожньо, але я зробив невелике дослідження і виявив, що якщо вони не є Canon то звичай чорнило статус роботу ... Ярмарок досить! (не собі купити Canon чорнило) Потім я вирушив до друку в один день і Couldnt! Принтер пішов з меню вибору Couldnt і я бачу! Я видалив і знову встановлена незліченну кількість разів, але нічого не працювало. Я пробував різні драйвера і просто pluggin його і дозволити Windows роботі його магія ... НІЧОГО! Чи можна допомогти? Я під управлінням Windows Vista Home Prem. (32bit) на ноутбуці Gateway, 2GB RAM і т.д. і т.д.
Old 8 січня 2008, 13:50
Донор групи

Що значить він пройшов шлях від вибору меню?

Моя система: Wonder's машинного Cewy

Процесор (и):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Материнська плата:
ASUS P5Q Deluxe
ОЗУ:
4 концерту OCZ 1066MHz SLI
Графічна карта (и):
EVGA NVIDIA 8800 Ultra KO
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
750 концерту Seagate, 32meg кеш
Оптичний привід (и):
3 ASUS DVD письменники, LightScribe
Діло / PSU:
Lian-Li armoursuite PC-P60
Охолодження:
Tuniq Tower
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit LAN портів
Монітор (и):
24 "Dell 2408WFP
Операційна система (и):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old 8 січня 2008, 19:09
Нові члени групи

Ну, коли я натискаю Ctrl + P в Microsoft Word, наприклад не можу вибрати Canon роздрукувати її. Я йду за допомогою диспетчера пристроїв, і принтер буде повністю встановлена, але не можу вибрати його для друку Fron будь-якій програмі.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
ПК не буде завантажуватися мої ОС Windows XP - Help Me ASAP matthwshea Генеральний обладнання чат 1 4 жовтня 2009 02:46
Знадобиться допомогу, щоб побудувати цей ПК необхідно відповісти ASAP Cew27 Генеральний обладнання чат 29 10 березня 2008 13:48
Необхідно прийняти рішення ... Відповідь необхідно якомога швидше Cew27 Генеральний обладнання чат 15 8 листопада 2007 14:28
Допомога необхідна якомога швидше tufc2000 Знімні накопичувачі І ЗМІ 4 22 жовтня 2007 14:46
Sims 2 Pets PS2 питання? Please Help ASAP!? Destinée ~ * * ~ ~ PC & консоль Gaming 2 20 березня 2007 11:52
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.