![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте - някой може да помогне. Имам Canon Pixma MP170 многофункционални които приучавам сканиране. Моето Pc знае, че е там - няма проблем с отпечатването и когато проверя моята контрол панел - Скенер / камери на скенера е там. Но всеки опит за сканиране не успее със съобщение Не може да се комуникира с скенер. Мога кой да помогне - има кой да е подобен проблем и е в състояние да го разрешите. Триш |
|
| |||
| |||
| Аз съм се приема че сте с прозорец XP. Дали драйвер за скенер инсталирани? Не забравяйте, че водачът на скенера е различен от драйвер за принтер. Когато отворите My Computer се появи? Също така можете да проверите в Device Manager, както добре. Отидете на Старт-> Run въведете devmgmt.msc и натиснете ENTER. Ако забележите, всички устройства, с жълта икона тогава не са инсталирани драйвери за него. Ако има икона но жълт удивителен освен това означава, че има проблем с него. Опитайте повторно инсталиране на драйвери, ако случаят е такъв или ООН инсталира на устройството и отново да инсталирате. Ако драйверите са вече инсталирани пост назад с точната грешка сте Първи (дума за Word) Илия |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Лек Purple В ролите на снимки отпечатани с Canon Pixma 6700d | spuddy | Digital Imaging & Принтери | 3 | 21-ви октомври 2009 05:39 |
| HP лаптоп екран приучавам Включете Hard Drive приучавам Инициирайте: Светлини са Но ....... | GRA | Лаптопи, Mobiles & текст | 8 | 5-и парламентарен Aug 2009 18:28 |
| Canon Prixma MP170 принтер - сървъри за печат | darshpreet | Digital Imaging & Принтери | 0 | 3 юни 2009 11:36 |
| Canon Pixma MP540 връзката горки идат подир | Fluffyflo | Digital Imaging & Принтери | 5 | 26 Jan 2009 08:41 |
| Има ли хубави сканиране | rbscooby | Общи Хардуер Чат | 8 | 16 май 2008 03:42 |
| Нишка Инструменти | |
| |