μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Digital Imaging & Printers

Register

Canon Pixma MP170 wont Scan

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 12 Νοεμβρίου 2007, 10:19
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Canon Pixma MP170 wont Scan

Hi - μπορεί κανείς να βοηθήσει.
Έχω μια Canon Pixma MP170 πολυλειτουργική που συνηθίζει σάρωσης.

Τον υπολογιστή μου ξέρει ότι είναι εκεί - δεν υπάρχει πρόβλημα με την εκτύπωση και όταν ελέγχει μου πίνακα ελέγχου - Scanner / κάμερες ο σαρωτής είναι εκεί.

Αλλά σαρώσει κάθε προσπάθεια αποτυγχάνει με το μήνυμα

Δεν είναι δυνατή η επικοινωνία με Scanner.

Μπορεί κανείς βοήθεια - έχει κανείς είχε παρόμοιο πρόβλημα και ήταν σε θέση να το επιλύσουν.

Trish
Old 12 Νοεμβρίου 2007, 11:36
Μέλος Ομάδα

Default Canon Pixma MP170 wont Scan

Είμαι παραδοχή που εκτελείτε παράθυρο xp.

Είναι η κινητήρια δύναμη για το εγκατεστημένο σαρωτή; Να θυμάστε ότι ο οδηγός σαρωτή είναι διαφορετικό από το πρόγραμμα οδήγησης εκτυπωτή. Όταν ανοίξετε τον υπολογιστή μου μήπως εμφανιστούν; Επίσης μπορείτε να δείτε στη Διαχείριση Συσκευών επίσης. Πηγαίνετε στο Start-> Run, πληκτρολογήστε devmgmt.msc και πατήστε enter.

Εάν δείτε οποιεσδήποτε συσκευές με κίτρινο εικονίδιο στη συνέχεια, οι οδηγοί δεν έχουν εγκατασταθεί για αυτό. Αν υπάρχει ένα εικονίδιο, αλλά ένα κίτρινο θαυμαστικό δίπλα από τότε σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα με αυτό.

Δοκιμάστε να εγκαταστήσετε εκ νέου τα προγράμματα οδήγησης σε αυτή την περίπτωση ή να αναιρέσετε την εγκατάσταση της συσκευής, στη συνέχεια εκ νέου εγκατάσταση.

Εάν τα προγράμματα οδήγησης είναι ήδη εγκατεστημένα μετά πίσω με το ακριβές σφάλμα έχετε (επί λέξει)

Ελάιζα
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Φως Purple Πρωταγωνιστές στις φωτογραφίες τυπωμένο με Canon Pixma 6700d spuddy Digital Imaging & Printers 3 21 Οκτωβρίου, 2009 05:39
HP Laptop Οθόνη Wont Ενεργοπ Hard Drive Wont Έναρξη: φώτα είναι, όμως, στις ....... Gra Laptops, Κινητά & PDA 8 5 Αυγ 2009 18:28
Canon Prixma MP170 εκτυπωτή - Εκτύπωση διακομιστές darshpreet Digital Imaging & Printers 0 3η Ιουν 2009 11:36
Canon Pixma MP540 Σύνδεση δεινοπαθεί Fluffyflo Digital Imaging & Printers 5 26 Ιαν 2009 08:41
Είναι καλή σάρωση κάθε rbscooby Γενική Συζήτηση Hardware 8 16η Μαΐου 2008 03:42
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.