![]() |
|
| |||
| |||
| Hi - μπορεί κανείς να βοηθήσει. Έχω μια Canon Pixma MP170 πολυλειτουργική που συνηθίζει σάρωσης. Τον υπολογιστή μου ξέρει ότι είναι εκεί - δεν υπάρχει πρόβλημα με την εκτύπωση και όταν ελέγχει μου πίνακα ελέγχου - Scanner / κάμερες ο σαρωτής είναι εκεί. Αλλά σαρώσει κάθε προσπάθεια αποτυγχάνει με το μήνυμα Δεν είναι δυνατή η επικοινωνία με Scanner. Μπορεί κανείς βοήθεια - έχει κανείς είχε παρόμοιο πρόβλημα και ήταν σε θέση να το επιλύσουν. Trish |
|
| |||
| |||
| Είμαι παραδοχή που εκτελείτε παράθυρο xp. Είναι η κινητήρια δύναμη για το εγκατεστημένο σαρωτή; Να θυμάστε ότι ο οδηγός σαρωτή είναι διαφορετικό από το πρόγραμμα οδήγησης εκτυπωτή. Όταν ανοίξετε τον υπολογιστή μου μήπως εμφανιστούν; Επίσης μπορείτε να δείτε στη Διαχείριση Συσκευών επίσης. Πηγαίνετε στο Start-> Run, πληκτρολογήστε devmgmt.msc και πατήστε enter. Εάν δείτε οποιεσδήποτε συσκευές με κίτρινο εικονίδιο στη συνέχεια, οι οδηγοί δεν έχουν εγκατασταθεί για αυτό. Αν υπάρχει ένα εικονίδιο, αλλά ένα κίτρινο θαυμαστικό δίπλα από τότε σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα με αυτό. Δοκιμάστε να εγκαταστήσετε εκ νέου τα προγράμματα οδήγησης σε αυτή την περίπτωση ή να αναιρέσετε την εγκατάσταση της συσκευής, στη συνέχεια εκ νέου εγκατάσταση. Εάν τα προγράμματα οδήγησης είναι ήδη εγκατεστημένα μετά πίσω με το ακριβές σφάλμα έχετε (επί λέξει) Ελάιζα |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Φως Purple Πρωταγωνιστές στις φωτογραφίες τυπωμένο με Canon Pixma 6700d | spuddy | Digital Imaging & Printers | 3 | 21 Οκτωβρίου, 2009 05:39 |
| HP Laptop Οθόνη Wont Ενεργοπ Hard Drive Wont Έναρξη: φώτα είναι, όμως, στις ....... | Gra | Laptops, Κινητά & PDA | 8 | 5 Αυγ 2009 18:28 |
| Canon Prixma MP170 εκτυπωτή - Εκτύπωση διακομιστές | darshpreet | Digital Imaging & Printers | 0 | 3η Ιουν 2009 11:36 |
| Canon Pixma MP540 Σύνδεση δεινοπαθεί | Fluffyflo | Digital Imaging & Printers | 5 | 26 Ιαν 2009 08:41 |
| Είναι καλή σάρωση κάθε | rbscooby | Γενική Συζήτηση Hardware | 8 | 16η Μαΐου 2008 03:42 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |