![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi - bilo tko može pomoći. Imam Canon Pixma MP170 višefunkcijska koji navika scan. Moj pc zna da je tu - nema problema s ispisom i kad sam provjeriti svoj control panel - Skener / kamera skener je tamo. Ali svaki pokušaj ne uspije skenirati s porukom Ne mogu komunicirati sa Scanner. Može bilo tko pomoć - ima itko imao sličan problem i je u mogućnosti da se problem razrijesi. Trish |
|
| |||
| |||
| I'm pretpostavljiv imate prozor xp. Da li je driver za skener instaliran? Sjetite se da je vozač skener razlikuje od upravljački program za pisač. Kada otvorite My Computer to show up? Isto tako možete provjeriti u Device Manager as well. Idite na Start-> Run upišite devmgmt.msc i pritisnite enter. Ako vidite bilo kojeg uređaja s žuta ikona onda driveri nisu instalirani za to. Ako ima ikonu ali žute uskličnik pored onda to znači da postoji problem s njim. Pokušajte ponovno instaliranje drivera, ako je to slučaj ili de-instalirati uređaj ponovo instalirati. Ako je upravljački programi su već instalirani post povratak s točnim ste uzimajući greška (riječ za riječ) Ilija |