פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > Digital Imaging & מדפסות

Register

Canon Pixma MP170 wont סרוק

Reply

שרשרת כלים
Old 12 נובמבר 2007, 10:19
קבוצת חברות חדשות

Default Canon Pixma MP170 wont סרוק

היי - מישהו יכול לעזור.
יש לי Canon Pixma MP170 multifunction אשר wont הסריקה.

המחשב שלי יודע את זה הוא שם - אין שום בעיה עם הדפסה וכאשר אני בודק את לוח הבקרה - סורק / מצלמות הסורק הוא שם.

אבל לסרוק כל ניסיון נכשל עם ההודעה

אין אפשרות לתקשר עם סורק.

מישהו יכול לעזור - מישהו הייתה בעיה דומה ויש לו היה מסוגל לפתור את זה.

טריש
Old 12 נובמבר 2007, 11:36
חבר קבוצת

Default Canon Pixma MP170 wont סרוק

אני בהנחה שאתה מפעיל את החלון XP.

האם את מנהל ההתקן עבור הסורק מותקן? זכור כי הסורק הנהג הוא שונה מזה של מנהל המדפסת. כאשר אתה פותח על המחשב שלי עושה את זה מופיע? כמו כן תוכל לבדוק במנהל ההתקנים גם כן. עבור אל 'התחל> הפעלה הקלד devmgmt.msc והקש ENTER.

אם אתה רואה בכל התקנים עם סמל צהוב אז לא מותקנים מנהלי התקנים עבור אותה. אם יש סמל צהוב אבל מלת קריאה לצד אז זה אומר שיש בעיה עם זה.

נסה התקנה מחדש של מנהלי התקנים אם זה המקרה או לא להתקין את המכשיר לאחר מכן להתקין מחדש.

אם מנהלי ההתקנים כבר מותקן עם הגב לכתוב בדיוק את השגיאה שאתה מקבל (מילה במילה)

Elijah
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
אור סגול משתתפות על צילומים מודפסים עם CANON דגם 6700d spuddy Digital Imaging & מדפסות 3 21 אוקטובר 2009 05:39
HP Laptop מסך wont הפעל Hard Drive wont התחל: האם על האור אבל ....... Gra מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 8 ה -5 בחודש אוגוסט 2009 18:28
Prixma מדפסת Canon MP170 - שרתי הדפסה darshpreet Digital Imaging & מדפסות 0 3rd יוני 2009 11:36
Canon Pixma MP540 חיבור Woes Fluffyflo Digital Imaging & מדפסות 5 26 ינואר 2009 08:41
האם לסרוק כל טוב rbscooby כללי חומרה צ 'אט 8 16th May 2008 03:42
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.