![]() |
|
| |||
| |||
| היי - מישהו יכול לעזור. יש לי Canon Pixma MP170 multifunction אשר wont הסריקה. המחשב שלי יודע את זה הוא שם - אין שום בעיה עם הדפסה וכאשר אני בודק את לוח הבקרה - סורק / מצלמות הסורק הוא שם. אבל לסרוק כל ניסיון נכשל עם ההודעה אין אפשרות לתקשר עם סורק. מישהו יכול לעזור - מישהו הייתה בעיה דומה ויש לו היה מסוגל לפתור את זה. טריש |
|
| |||
| |||
| אני בהנחה שאתה מפעיל את החלון XP. האם את מנהל ההתקן עבור הסורק מותקן? זכור כי הסורק הנהג הוא שונה מזה של מנהל המדפסת. כאשר אתה פותח על המחשב שלי עושה את זה מופיע? כמו כן תוכל לבדוק במנהל ההתקנים גם כן. עבור אל 'התחל> הפעלה הקלד devmgmt.msc והקש ENTER. אם אתה רואה בכל התקנים עם סמל צהוב אז לא מותקנים מנהלי התקנים עבור אותה. אם יש סמל צהוב אבל מלת קריאה לצד אז זה אומר שיש בעיה עם זה. נסה התקנה מחדש של מנהלי התקנים אם זה המקרה או לא להתקין את המכשיר לאחר מכן להתקין מחדש. אם מנהלי ההתקנים כבר מותקן עם הגב לכתוב בדיוק את השגיאה שאתה מקבל (מילה במילה) Elijah |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אור סגול משתתפות על צילומים מודפסים עם CANON דגם 6700d | spuddy | Digital Imaging & מדפסות | 3 | 21 אוקטובר 2009 05:39 |
| HP Laptop מסך wont הפעל Hard Drive wont התחל: האם על האור אבל ....... | Gra | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 8 | ה -5 בחודש אוגוסט 2009 18:28 |
| Prixma מדפסת Canon MP170 - שרתי הדפסה | darshpreet | Digital Imaging & מדפסות | 0 | 3rd יוני 2009 11:36 |
| Canon Pixma MP540 חיבור Woes | Fluffyflo | Digital Imaging & מדפסות | 5 | 26 ינואר 2009 08:41 |
| האם לסרוק כל טוב | rbscooby | כללי חומרה צ 'אט | 8 | 16th May 2008 03:42 |
| שרשרת כלים | |
| |