mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Digital Imaging sadzīves tehnika

Register

Canon Pixma MP170 paradis Scan

Reply

Thread Tools
Old Novembris 12, 2007, 10:19
New Member Group

Default Canon Pixma MP170 paradis Scan

Hi - Can anyone help.
I Have Canon Pixma MP170 daudzfunkciju kas paradis skenēšanu.

Mans Pc zina, tas ir tur - nav problēmu ar drukāšanu, un kad es varētu pārbaudīt savu vadības paneli - Scanner / kameras skeneris pastāv.

Bet katrs scan mēģinājums neizdodas, ziņa

Nevar sazināties ar skeneri.

Can anyone help - Vai kādam ir līdzīga problēma, un ir spējusi atrisināt.

Trish
Old Novembris 12, 2007, 11:36
Loceklis

Default Canon Pixma MP170 paradis Scan

Es esmu pieņemot, ka jūs izmantojat Windows XP.

Vai draiveri skenera instal? Atcerieties, ka skeneris vadītājs atšķiras no printera draiveri. Atverot My Computer tas parādās? Arī jūs varat reģistrēties Device Manager, kā arī. Iet uz Start-> Run tipa devmgmt.msc un nospiediet ENTER.

Ja jūs redzat ierīces ar dzeltenu ikonu tad draiveri nav uzstādīti tā. Ja ir ikona, bet dzeltena izsaukuma zīme blakus tad tas nozīmē, ka tur ir ar to problēmu.

Mēģiniet vēlreiz instalējot draiveri, ja tas ir gadījumā, vai ANO uzstādīt ierīci pēc tam no jauna instalēt.

Ja draiveri jau uzstādīti post atpakaļ ar precīzu kļūdas jūs iegūstat (vārdu pa vārdam)

Elijah
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.