menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne

Register

Canon Pixma MP170 zvyknutý Scan

Reply

Thread Tools
Old 12.Novembra 2007, 10:19
Nový člen skupiny

Default Canon Pixma MP170 zvyknutý Scan

Ahoj - môže niekto pomoct.
Mám Canon Pixma MP170 multifunkčné ktoré zvyknutý scan.

My Pc vie, že je tam - nie je problém s tlačou, a keď som skontrolovať mojej ovládací panel - Scanner / kamery skenera je tam.

Ale každý skenovanie zlyhá pokus so správou

Nedá sa komunikovať so skenerom.

Môže niekto pomôcť - má niekto mal podobný problém a podarilo sa ich vyriešiť.

Trish
Old 12.Novembra 2007, 11:36
Člen Skupina

Default Canon Pixma MP170 zvyknutý Scan

I'm prevzatie beží Windows XP.

Je ovládač skenera nainštalovaný? Nezabudnite, že skener vodiča sa líši od ovládač tlačiarne. Po otvorení počítača sa to ukázať? Tiež si môžete overiť v Správcovi zariadení rovnako. Prejdite na Štart-> Spustiť zadajte príkaz devmgmt.msc a stlačte kláves Enter.

Ak vidíte akékoľvek zariadenia s žltá ikona potom nie sú nainštalované ovládače pre ňu. Ak je ikona, ale žltý výkričník vedľa potom to znamená, že existuje problém s ním.

Skúste re-inštalovať ovládače, pokiaľ ide o tento prípad, alebo un-install prístroj znovu-install.

Ak ovládače sú už nainštalované poštou späť s presnou chybu ste (doslova)

Eliáš
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.