![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj - môže niekto pomoct.
Mám Canon Pixma MP170 multifunkčné ktoré zvyknutý scan. My Pc vie, že je tam - nie je problém s tlačou, a keď som skontrolovať mojej ovládací panel - Scanner / kamery skenera je tam. Ale každý skenovanie zlyhá pokus so správou Nedá sa komunikovať so skenerom. Môže niekto pomôcť - má niekto mal podobný problém a podarilo sa ich vyriešiť. Trish |
|
|
|||
|
|||
|
I'm prevzatie beží Windows XP.
Je ovládač skenera nainštalovaný? Nezabudnite, že skener vodiča sa líši od ovládač tlačiarne. Po otvorení počítača sa to ukázať? Tiež si môžete overiť v Správcovi zariadení rovnako. Prejdite na Štart-> Spustiť zadajte príkaz devmgmt.msc a stlačte kláves Enter. Ak vidíte akékoľvek zariadenia s žltá ikona potom nie sú nainštalované ovládače pre ňu. Ak je ikona, ale žltý výkričník vedľa potom to znamená, že existuje problém s ním. Skúste re-inštalovať ovládače, pokiaľ ide o tento prípad, alebo un-install prístroj znovu-install. Ak ovládače sú už nainštalované poštou späť s presnou chybu ste (doslova) Eliáš
|