менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Digital Imaging & Принтери

Register

Canon PIXMA MP170 звичай Scan

Reply

Різьба Інструменти
Old 12 листопада 2007, 10:19
Нові члени групи

Default Canon PIXMA MP170 звичай Scan

Привіт - може хто-небудь допомагати.
У мене є Canon PIXMA MP170 багатофункціональний які звичай сканування.

My PC знає, що є - не проблема з печаткою, і коли я переглядаю свою панель управління - сканер / камер сканер є.

Але кожна спроба виявилася невдалою перевірки з повідомленням

Не може спілкуватися зі сканером.

Чи можна допомогти - хтось має аналогічні проблеми і вдалося вирішити.

Тріш
Old 12 листопада 2007, 11:36
Член групи

Default Canon PIXMA MP170 звичай Scan

Я припускаю, ви працюєте в Windows XP.

Чи є драйвера для сканера встановлена? Пам'ятайте, що драйвер сканера не відрізняється від драйвера принтера. При відкритті "Мій комп'ютер" воно з'являється? Також ви можете перевірити за допомогою диспетчера пристроїв, а також. У меню "Пуск-> Виконати, введіть devmgmt.msc та натисніть клавішу ENTER.

Якщо ви бачите будь-які пристрої з жовтим значком, то драйвер не встановлено для неї. Якщо є іконка, а поряд з жовтим знаком оклику то це означає, що існує проблема з ним.

Спробуйте перевстановлення драйвера, якщо це так чи зніміть встановити пристрій, а потім перевстановити.

Якщо драйвери вже встановлені пост назад з точним помилку ви отримуєте (дослівно)

Ілля
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Світло-фіолетового кольору на фотографіях ролі Друкується з Canon Pixma 6700d spuddy Digital Imaging & Принтери 3 21 жовтня 2009 05:39
Ноутбук HP екрану Wont Увімкніть Hard Drive Wont Ініціювати: горять Але ....... Гра Ноутбуки, КПК & Mobiles 8 5 серпня 2009 18:28
Prixma Canon MP170 принтер - сервери друку darshpreet Digital Imaging & Принтери 0 3 червня 2009 11:36
Canon Pixma MP540 Woes з'єднання Fluffyflo Digital Imaging & Принтери 5 26 січня 2009 08:41
Є сканувати будь-який хороший rbscooby Генеральний обладнання чат 8 16 травня 2008 03:42
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.