![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт - може хто-небудь допомагати. У мене є Canon PIXMA MP170 багатофункціональний які звичай сканування. My PC знає, що є - не проблема з печаткою, і коли я переглядаю свою панель управління - сканер / камер сканер є. Але кожна спроба виявилася невдалою перевірки з повідомленням Не може спілкуватися зі сканером. Чи можна допомогти - хтось має аналогічні проблеми і вдалося вирішити. Тріш |
|
| |||
| |||
| Я припускаю, ви працюєте в Windows XP. Чи є драйвера для сканера встановлена? Пам'ятайте, що драйвер сканера не відрізняється від драйвера принтера. При відкритті "Мій комп'ютер" воно з'являється? Також ви можете перевірити за допомогою диспетчера пристроїв, а також. У меню "Пуск-> Виконати, введіть devmgmt.msc та натисніть клавішу ENTER. Якщо ви бачите будь-які пристрої з жовтим значком, то драйвер не встановлено для неї. Якщо є іконка, а поряд з жовтим знаком оклику то це означає, що існує проблема з ним. Спробуйте перевстановлення драйвера, якщо це так чи зніміть встановити пристрій, а потім перевстановити. Якщо драйвери вже встановлені пост назад з точним помилку ви отримуєте (дослівно) Ілля |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Світло-фіолетового кольору на фотографіях ролі Друкується з Canon Pixma 6700d | spuddy | Digital Imaging & Принтери | 3 | 21 жовтня 2009 05:39 |
| Ноутбук HP екрану Wont Увімкніть Hard Drive Wont Ініціювати: горять Але ....... | Гра | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 8 | 5 серпня 2009 18:28 |
| Prixma Canon MP170 принтер - сервери друку | darshpreet | Digital Imaging & Принтери | 0 | 3 червня 2009 11:36 |
| Canon Pixma MP540 Woes з'єднання | Fluffyflo | Digital Imaging & Принтери | 5 | 26 січня 2009 08:41 |
| Є сканувати будь-який хороший | rbscooby | Генеральний обладнання чат | 8 | 16 травня 2008 03:42 |
| Різьба Інструменти | |
| |