![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Помощ! Току-що ли Pixma MP540, преминали през всички създаването неща, но в момента, когато се свързва към компютъра чрез USB и той я включите компютъра ми замръзва! Аз опитах нов USB кабел, но тя не прави разлика. Дали тя терминал? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може опитате следното;
Un-инсталирате и повторно инсталиране на целия софтуер и водач. Може би опитайте актуализиран софтуер и драйвер от сайта на производителя, ако има такъв. Ако не изваждайте USB драйвери от Device Manager и рестартиране, нека си ги инсталирате. Моята система: Hybr! Г
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Също така, ако не сте го направили вече, опитайте с друг USB порт, за предпочитане един на задната част на компютъра, а не на фронта.
| |||
| |||
| Здрасти, Са опитвали ново пристанище, но то не върши нищо. Що се отнася до USB драйвери, да деинсталирате всички са изброени включително корен хъбове? Никога не прави това ниво на деинсталирането преди! Ще те автоматично преинсталирате? Моят компютър има вече признати на принтера, но тя все още е замразяването веднага след като се включите принтера Включено. |
|
| |||
| |||
| Премахване на всички USB контролери и рестартирайте .... Windows ще ги преинсталирате автоматично при стартиране нагоре. |
|
| |||
| |||
| Благодаря, но аз вече са фиксирани на проблемите. Аз инвестирани в външен USB концентратор и twiddled с моя BIOS и сега на работа! Благодаря за помощта ви. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Лек Purple В ролите на снимки отпечатани с Canon Pixma 6700d | spuddy | Digital Imaging & Принтери | 3 | 21-ви октомври 2009 05:39 |
| Canon IP4500 свързване към компютър | Falcon | Digital Imaging & Принтери | 0 | 14 Юни 2009 13:35 |
| Изглед SIG горки идат подир | chris357 | Windows операционни системи | 4 | 21 Jan 2009 21:21 |
| ОС инсталация горки идат подир | dice14u | Windows операционни системи | 1 | 18 Дек 2007 11:32 |
| Canon Pixma MP170 приучавам Сканиране | trishaj | Digital Imaging & Принтери | 1 | 12 ноември 2007 11:36 |
| Нишка Инструменти | |
| |