![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nápověda! Jsem dostal Pixma MP540, prošla všechny set-až tak, ale v okamžiku, když se připojíte k počítači pomocí USB a zase to na můj počítač zamrzne! Jsem se pokusila o nový USB kabel, ale v tom rozdíl. Je terminálu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mohli zkusit následující;
Un-install-a znovu nainstalovat všechny ovladače a software. Možná zkuste aktualizovaný software a ovladače z webových stránek výrobce, je-li jedna. Pokud ne odstranit USB ovladače od správce zařízení a restartujte počítač, ať re-install. Můj systém: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Také pokud jste tak ještě neučinili, zkuste jiný USB port, nejlépe jeden na zadní straně počítače, nikoli dopředu.
| |||
| |||
| Nazdar, Vyzkoušelo nový port, ale to nemá žádný vliv. Pokud jde o ovladače usb, mám odinstalovat všechny z nich uvedeny včetně kořenové huby? Nikdy to učinil úrovni před odinstalací! Budou automaticky přeinstalovat? Můj počítač má dnes uznávané tiskárny, ale je to stále mrazu jakmile jsem zase tiskárnu. |
|
| |||
| |||
| Odstraňte všechny USB Controller a restart .... Windows přeinstalovat jim bude automaticky spustit. |
|
| |||
| |||
| Díky, ale já jsem dnes stanovil problémy. I investovány do externí USB hub a twiddled s mým bios a nyní je to pracuje! Děkujeme za vaši pomoc. |