![]() |
|
| |||
| |||
| Βοήθεια! Μόλις έχεις Pixma MP540, πέρασε από όλα τα πράγματα που θα συσταθούν, αλλά τη στιγμή που θα συνδεθεί με τον υπολογιστή μέσω USB και να την παγώνει στον υπολογιστή μου! Έχω δοκιμάσει ένα νέο καλώδιο USB, αλλά δεν κάνει καμία διαφορά. Είναι τερματικό; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπορείτε να δοκιμάσετε το εξής?
Un-εγκατάσταση και την εκ νέου εγκατάσταση όλων των λογισμικών και οδηγού. Ίσως προσπαθείτε ενημέρωση του λογισμικού και του οδηγού από την ιστοσελίδα των κατασκευαστών, αν υπάρχει. Αν δεν το αφαιρέσετε από τη συσκευή USB οδηγούς manager και επανεκκίνηση, να τους αφήσουμε να εγκαταστήσετε εκ νέου. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Επίσης, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, δοκιμάστε μια διαφορετική θύρα USB, κατά προτίμηση μία στο πίσω μέρος του υπολογιστή, δεν τα εμπρός.
| |||
| |||
| Γεια σου, Έχουν δοκιμάσει ένα νέο λιμάνι, αλλά δεν έχει καμία επίδραση. Όσον αφορά τα προγράμματα οδήγησης USB, μπορώ να απεγκαταστήσετε όλες αυτές αναφέρονται μεταξύ άλλων τα βαθύτερα κόμβους; Ποτέ μην γίνει αυτό το επίπεδο πριν από την απεγκατάσταση! Θα αυτόματα επανεγκατάσταση; Ο υπολογιστής μου έχει πλέον αναγνωριστεί από τον εκτυπωτή, αλλά εξακολουθεί να είναι το πάγωμα μόλις Στρέφομαι τον εκτυπωτή. |
|
| |||
| |||
| Αφαιρέστε όλες οι ελεγκτές USB και επανεκκινήστε .... Επανεγκαταστήσετε τα Windows θα τους μέχρι αυτόματα κατά την εκκίνηση. |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ, αλλά έχω πλέον σταθερές του προβλήματος. Θα επενδύσει σε έναν εξωτερικό διανομέα USB και twiddled με βιογραφικά μου και τώρα δουλεύει! Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Φως Purple Πρωταγωνιστές στις φωτογραφίες τυπωμένο με Canon Pixma 6700d | spuddy | Digital Imaging & Printers | 3 | 21 Οκτωβρίου, 2009 05:39 |
| Canon IP4500 Σύνδεση με υπολογιστή | Falcon | Digital Imaging & Printers | 0 | 14 Ιουν 2009 13:35 |
| Vista Sig δεινοπαθεί | chris357 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 21 Ιαν 2009 21:21 |
| OS εγκατάσταση δεινοπαθεί | dice14u | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 18 Δεκ. 2007 11:32 |
| Canon Pixma MP170 wont Scan | trishaj | Digital Imaging & Printers | 1 | 12 Νοε 2007 11:36 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |