![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pomoć! Ive 'pravedan je dobio Pixma MP540, otišao kroz sve postavljanje stvari ali u trenutku kada sam spojiti na računalo preko USB i pretvoriti ga na moj računalo freezes! Pokušao sam novi USB kabel, ali ne pravi razliku. Da li je terminal? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mogao probati slijedeće;
De-instalirati i ponovno instaliranje svih programa i vozača. Možda probati ažurirani software i driver od proizvođača web lokaciju, ako postoji jedan. Ako ne uklonite USB drivera iz Device Manager i ponovno podizanje sustava, neka ponovno instalirati. My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Također ako već niste, isprobajte neku drugu USB porta, po jedan na stražnjoj strani računala, a ne ispred.
| |||
| |||
| Bok, Jeste pokušali novu luku, ali nema efekta. Što se tiče usb drivere, mogu deinstalirati ih sve navedene uključujući korijenski koncentratore? Nikada to učinio razini deinstaliranju prije! Oni će se automatski ponovo instalirati? Moj računalo je sada priznaju pisač, ali još uvijek je hladno čim sam skrenuti na pisač. |
|
| |||
| |||
| Uklonite sve USB kontrolere i ponovno podizanje sustava .... Windows će automatski ponovo instalirati ih na čizma gore. |
|
| |||
| |||
| Hvala, ali sam sada fiksne prob. Sam uložio u vanjskom USB koncentrator i twiddled sa mojim bios i sada to rade! Thanks for your help. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Light Purple uloge na slikama Ispisano sa Canon Pixma 6700d | spuddy | Digital Imaging & Pisači | 3 | 21 listopad 2009 05:39 |
| Canon IP4500 Povezivanje s računalom | Falcon | Digital Imaging & Pisači | 0 | 14. lipnja 2009 13:35 |
| Vista Sig Woes | chris357 | Windows Operating Systems | 4 | 21 siječanj 2009 21:21 |
| OS instalacije Woes | dice14u | Windows Operating Systems | 1 | 18. prosinac 2007 11:32 |
| Canon Pixma MP170 navika Scan | trishaj | Digital Imaging & Pisači | 1 | 12. studeni 2007 11:36 |
| Thread Tools | |
| |