![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Segítség! Most van egy PIXMA MP540, ment keresztül a set-up dolog, de azon a ponton, amikor a számítógéphez csatlakoztatható hozzá USB-n keresztül, és kapcsolja be a számítógépet és lefagy! Megpróbáltam egy új USB-kábelt, de az nem tesz különbséget. Van-e terminál? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Megpróbálhatják a következő;
Un-install és telepítse újra a szoftvert és a járművezető. Talán próbálja frissíteni a szoftvert és a járművezető a gyártó honlapján, ha van ilyen. Ha nem távolítja el az USB-illesztőprogramot Eszközkezelőt és reboot, hadd újra telepíteni. My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Is, ha még nem tette volna meg, próbáld ki egy másik USB-port, az egyik lehetőség a háton és a PC-hez, nem a fronton.
| |||
| |||
| Szia, Próbálta már egy új portot, de nincs hatása. Ami az USB-meghajtókat, tudom eltávolítani mindegyik felsorolt csomópontok, beleértve a gyökér? Soha nem csináltam ilyet szintű eltávolítása előtt! Fognak automatikusan újratelepítéséhez? A számítógép mára felismerte a nyomtatót, de ez még mindig fagypont mihelyt Kapcsolja be a nyomtatót. |
|
| |||
| |||
| Távolítsa el az összes USB-vezérlők és újraindít .... Majd újra a Windows automatikus indítás ki. |
|
| |||
| |||
| Kösz, de én már meghatározta a problémákat. Én fektetett egy külső USB hub és az én twiddled BIOS és most már működik! Köszönöm a segítséget. |