![]() |
|
| |||
| |||
| עזרה! אני עתה יש Pixma MP540, הלך דרך כל הגדרת דברים אבל בנקודת כאשר אני מתחבר למחשב דרך USB אליו והופכים אותו על המחשב שלי ההקפאה! ניסיתי חדשה כבל USB אבל זה לא משנה. האם זה טרמינל? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יכול לנסות את הפעולות הבאות;
בטל להתקין מחדש את כל להתקין את התוכנה ואת הנהג. אולי לנסות עדכון תוכנת מנהל התקן של יצרני האתר אם קיים אחד. אם לא תסיר את מנהלי ההתקנים של התקן USB מנהל אתחול מחדש, תן להם להתקין מחדש. המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| גם אם עדיין לא עשית זאת, נסה אחר יציאת USB, עדיפות אחד בצד האחורי של המחשב, לא הקדמי.
| |||
| |||
| הי, ניסית יציאה חדשה, אך אין לה השפעה. לגבי מנהלי ההתקנים USB, אוכל להסיר את ההתקנה של כל אותם ברשימה כולל את השורש hubs? אף פעם לא לעשות את זה ברמה של הסרת ההתקנה לפני! האם הם אוטומטית מחדש? המחשב שלי עכשיו הכירו את המדפסת אבל זה עדיין קופא ברגע שאני להפעיל את המדפסת על. |
|
| |||
| |||
| הסר את כל בקרי ה-USB או אתחול מחדש .... Windows יפעיל מחדש את אותם באופן אוטומטי בכל אתחול למעלה. |
|
| |||
| |||
| תודה אבל יש לי עכשיו תיקנו את prob. אני השקעתי ב חיצוני USB לרכזת ו twiddled עם ה-BIOS שלי ועכשיו זה עובד! תודה על העזרה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אור סגול משתתפות על צילומים מודפסים עם CANON דגם 6700d | spuddy | Digital Imaging & מדפסות | 3 | 21 אוקטובר 2009 05:39 |
| Canon IP4500 החיבור אל המחשב | נץ | Digital Imaging & מדפסות | 0 | 14th יוני 2009 13:35 |
| Vista Sig Woes | chris357 | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 21st ינואר 2009 21:21 |
| ההתקנה של מערכת ההפעלה Woes | dice14u | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 18 דצמבר 2007 11:32 |
| Canon Pixma MP170 wont סרוק | trishaj | Digital Imaging & מדפסות | 1 | 12th נובמבר 2007 11:36 |
| שרשרת כלים | |
| |