![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Padėti! I've just got PIXMA MP540, išgyveno visus steigti Daiktai, bet tuo metu, kai galiu prijungti prie kompiuterio per USB ir jis savo ruožtu į mano kompiuterį pakimba! Aš išbandžiau naują USB kabelį, bet tai nėra jokio skirtumo. Tai terminalas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gal pabandykite atlikti šiuos veiksmus;
Un įdiegti ir iš naujo įdiegti visus programinės įrangos ir vairuotojas. Gal bando atnaujinti programinę įrangą ir tvarkyklės iš gamintojo svetainės, jei yra. Jei ne šalinti USB tvarkykles iš Device Manager ir iš naujo paleisti kompiuterį, tegul iš naujo įdiegti. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip pat, jei jūs to nepadarėte, bandykite kitą USB, pageidautina vienas iš kurių PC nugaros, ne priekyje.
| |||
| |||
| Labas, Bandė naują uostą, tačiau jis neturi jokio poveikio. Kalbant apie USB tvarkykles, galėčiau pašalinti juos visus išvardyti įskaitant pagrindines stebules? Never done this pašalinimas iki lygio! Jie automatiškai naujo? Mano kompiuteris jau pripažino spausdintuvas, bet ji vis dar įšaldymas, kai aš įjungti spausdintuvą. |
|
| |||
| |||
| Pašalinti visus USB valdiklius ir perkrovimo .... Windows įdiegti juos automatiškai įkeliama. |
|
| |||
| |||
| Ačiū, bet aš dabar nustatytos Prob. Aš investuoti į išorinį USB Hub ir twiddled su savo BIOS ir dabar jis dirba! Thanks for your help. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Šviesiai violetine Vaidino nuotraukas, spausdinamas su 6700d Canon Pixma | spuddy | Digital Imaging & Printers | 3 | 21 spalis 2009 05:39 |
| Canon IP4500 Prijungimas prie kompiuterio | Falcon | Digital Imaging & Printers | 0 | Birželis 14, 2009 13:35 |
| Sig Vista bėdas | chris357 | Windows "operacinės sistemos | 4 | 21 sausis 2009 21:21 |
| OS bėdas | dice14u | Windows "operacinės sistemos | 1 | 18 gruodis 2007 11:32 |
| Canon Pixma MP170 papratimas Scan | trishaj | Digital Imaging & Printers | 1 | Lapkritis 12, 2007 11:36 |
| Temos įrankiai | |
| |