![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Pomoc! I've just got a Pixma MP540, cały zestaw do rzeczy, ale w momencie kiedy podłączyć go do komputera przez USB i włącz go mój komputer zawiesza się! Mam wypróbowany nowy kabel USB, ale to nie ma znaczenia. Czy to jest terminal? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Można wypróbować następujące;
Un-install i ponownie zainstalować wszystkie programy i kierowcy. Może spróbuj aktualizacja oprogramowania i sterowników z witryny internetowej producenta, jeżeli istnieje. Jeśli nie usunąć sterowniki USB z menedżera urządzeń i uruchom ponownie komputer, niech ponownie zainstalować. My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Także, jeśli jeszcze nie zostało to zrobione, spróbuj innego portu USB, najlepiej z tyłu komputera, a nie z przodu.
| |||
| |||
| Cześć, Czy próbowano nowy port, ale nie ma wpływu. Jeśli chodzi o sterowniki USB, mogę odinstalować je wszystkie wymienione w tym koncentratory roota? Nigdy nie zrobić tego poziomu przed odinstalowaniem! Czy ponowna automatycznie? Mój komputer już uznanych drukarki, ale jest on nadal zamrożenia tak szybko, jak mam się zwrócić drukark. |
|
| |||
| |||
| Usuń wszystkie kontrolery USB i ponownie .... Windows będzie ponowna je automatycznie przy rozruchu. |
|
| |||
| |||
| Dzięki ale mam teraz ustala prob. I zainwestowały w zewnętrznej USB hub i twiddled z moim BIOS i teraz już wszystko działa! Dziękujemy za pomoc. |
![]() |
|
| Zakładki |