![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pomoc! Jsem dostal Pixma MP540, prešla všetky set-až tak, ale v okamihu, keď sa pripojíte k počítaču pomocou USB a zase to na môj počítač zamrzne! Som sa pokúsila o nový USB kábel, ale v tom rozdiel. Je terminálu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mohli skúsiť nasledujúce;
Un-install-a znovu nainštalovať všetky ovládače a softvér. Možno skúste aktualizovaný softvér a ovládače z webových stránok výrobcu, ak je jedna. Ak nie odstrániť USB ovládače od správcu zariadenia a reštartujte počítač, či re-install. Môj systém: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tiež ak ste tak ešte neurobili, skúste iný USB port, najlepšie jeden na zadnej strane počítača, nie dopredu.
| |||
| |||
| Nazdar, Vyskúšalo nový port, ale to nemá žiadny vplyv. Pokiaľ ide o ovládače usb, mám odinštalovať všetky z nich uvedené vrátane koreňovej huby? Nikdy to urobil úrovni pred odinštalujete! Budú automaticky přeinstalovat? Môj počítač má teraz uznáva tlačiarne, ale je to stále mrazu akonáhle som zase tlačiareň. |
|
| |||
| |||
| Odstráňte všetky USB Controller a restart .... Windows přeinstalovat im bude automaticky spustiť. |
|
| |||
| |||
| Vďaka, ale já jsem dnes stanovil problémy. I investované do externej USB hub a twiddled s mojím bios a teraz je to pracuje! Ďakujeme za vašu pomoc. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Light Purple Obsadenie na Fotografie Tlačené s Canon PIXMA 6700D | spuddy | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 3 | 21.října 2009 05:39 |
| Canon IP4500 pripojenie k počítačovej | Falcon | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 0 | 14. júna 2009 13:35 |
| Vista Sig trápení | chris357 | Operačné systémy Windows | 4 | 21. januára 2009 21:21 |
| OS inštalačný ťažkosti | dice14u | Operačné systémy Windows | 1 | 18. december 2007 11:32 |
| Canon Pixma MP170 zvyknutý Scan | trishaj | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 1 | 12. november 2007 11:36 |
| Thread Tools | |
| |