![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Помоћ! Иве 'праведан је добио Пиксма МП540, отишао кроз све постављање ствари али у тренутку када сам повезати на рачунар преко УСБ и претворити га на мој рачунар фреезес! Покушао сам нови УСБ кабл, али не прави разлику. Да ли је терминал? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Могао пробати следеће;
Де-инсталирате и поновно инсталирање свих програма и возача. Можда пробати ажурирани софтуаре и дривер од произвођача веб локацију, ако постоји један. Ако не уклоните УСБ драјвера из Девице Манагер и поновно подизање система, нека поново инсталирати. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Такође ако већ нисте, пробајте неку другу УСБ порта, по један на задњој страни рачунара, а не испред.
| |||
| |||
| Здраво, Јесте покушали нову луку, али нема ефекта. Што се тиче усб дривер, да деинсталирам их све наведене укључујући основно? Вори? Никада то учинио нивоу деинсталирању пре! Они ће се аутоматски поново инсталирати? Мој рачунар је сада признају штампач, али још увек је хладно чим сам скренути на штампач. |
|
| |||
| |||
| Уклоните све УСБ контролере и поновно подизање система .... Уиндоус ће аутоматски поново инсталирате их на чизма сеттле. |
|
| |||
| |||
| Хвала, али сам сада фиксне проб. Сам уложио у спољном УСБ вори и туиддлед с мој БИОС-и сада то раде! Тханкс фор ыоур хелп. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Гримизна светлост баци на штампање фотографије са Цанон ПИКСМА 6700д | спудды | Дигитал Имагинг & Штампачи | 3 | 21 Окт 2009 05:39 |
| Цанон ИП4500 Повезивање са рачунаром | Фалцон | Дигитал Имагинг & Штампачи | 0 | 14. јуна 2009 13:35 |
| Виста Сиг Уоес | цхрис357 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 21 јануар 2009 21:21 |
| ОС инсталације Уоес | дице14у | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 18 децембар 2007 11:32 |
| Цанон Пиксма МП170 навика Сцан | трисхај | Дигитал Имагинг & Штампачи | 1 | 12 новембар 2007 11:36 |
| Тхреад Тоолс | |
| |