![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Допомога! Я тільки що отримав PIXMA MP540, пройшли через всі налаштування речі, але в той момент, коли я підключити його до комп'ютера через USB і включіть його на мій комп'ютер зависає! Я пробував новий кабель USB, але немає ніякої різниці. Хіба термінал? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можна спробувати наступне;
Деінсталювати і заново встановити все програмне забезпечення і драйвери. Може бути, спробувати оновлене програмне забезпечення і драйвери з сайту виробника, якщо такий є. Якщо не видалити USB драйверами від диспетчера пристроїв і перезавантажте комп'ютер, хай їх перевстановити. Моя система: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Також, якщо ви ще не зробили, спробуйте інший USB-порт, бажано на задній панелі ПК, а не на фронт.
| |||
| |||
| Привіт, Намагалися новий порт, але це не має ніякого ефекту. Що стосується USB-драйвера, видалити всі перераховані в тому числі корінних вузлів? Ніколи не зробили цього рівня видалити раніше! Чи будуть вони автоматичної переустановки? Мій комп'ютер став тепер визнали принтер, але він як і раніше, заморожування, як тільки я переходжу принтер. |
|
| |||
| |||
| Видаліть всі .... USB контролери і перезавантажити Windows буде перевстановити їх автоматично при завантаженні. |
|
| |||
| |||
| Дякую, але я вже встановив проб. Я вклав у зовнішнього USB-концентратора і крутив з моєю біографією, і тепер він працює! Дякуємо за вашу допомогу. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Світло-фіолетового кольору на фотографіях ролі Друкується з Canon Pixma 6700d | spuddy | Digital Imaging & Принтери | 3 | 21 жовтня 2009 05:39 |
| Canon iP4500 підключення до комп'ютера | Falcon | Digital Imaging & Принтери | 0 | 14 червня 2009 13:35 |
| Перспектива Sig Woes | chris357 | Операційні системи Windows | 4 | 21 січня 2009 21:21 |
| Woes Установка ОС | dice14u | Операційні системи Windows | 1 | 18 грудня 2007 11:32 |
| Canon PIXMA MP170 звичай Scan | trishaj | Digital Imaging & Принтери | 1 | 12 листопада 2007 11:36 |
| Різьба Інструменти | |
| |