![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мені потрібен великий принтер, який буде друкувати, щонайменше 240 GSM-картки і будуть друкувати фотографії швидше. Будь-який майбутні плани дійсно оцінили! Thanks Sarah |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Canon сайт буде вашим кращим місцем для початку я думаю.
| |||
| |||
| Привіт, Дякуємо за вашу відповідь. Вона не повинна бути каноном. Чи були у вас хороший досвід чи ви знаєте багато про фото принтери? Спасибо |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Ні один червоний колір чорнила в зображеннях з принтера | dfr200764 | Digital Imaging & Принтери | 2 | 29 серпня 2009 10:29 |
| Canon MP 470 не буде друку тексту на XP | Oly | Digital Imaging & Принтери | 0 | 18 червня 2009 08:32 |
| Prixma Canon MP170 принтер - сервери друку | darshpreet | Digital Imaging & Принтери | 0 | 3 червня 2009 11:36 |
| Новий Canon MP470 не буде друкувати обраних | Doughbroz | Digital Imaging & Принтери | 3 | 20 серпня 2008 10:06 |
| Photo Print Wizard - Терміновий рекомендації, необхідні | staceyj12 | Digital Imaging & Принтери | 3 | 1 грудня 2007 16:11 |
| Різьба Інструменти | |
| |