![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
Здравейте всички Аз съм обмисля покупката на нов принтер и беше почти решено по Canon но сега видя, че вие или трябва да купя истински Canon касети или за цигулка с чипс? Има ли някой опит в това. Аз търся добър принтера, до кажем £ 100 (аз вече имам Av добър скенер), за всекидневна употреба и отпечатване на няколко снимки. Моето място е доста ограничен и всички те гледат толкова голям-има ли добър за тези, които DONT запълни целия бюрото? Всяка информация / съвети ще бъдат оценени. Много благодаря Anne |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам канон MP170 и тя изисква Canon патрони, аз просто ги пълнят все пак, понякога работи понякога не (последно време работи черен цвят, но не е) било начин нещо, което следи колко мастило сте останали в касети не работа с пълнят касети.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам EPSON r220, шест патрона принтер Аз просто тип r22o мастилото в Ebay, те не са официални EPSON касети, но те работят добре Аз освен около £ 20 за опаковка от 6
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Info Задължителни На всичко на едно Принтери | Clive | Digital Imaging & Принтери | 2 | 6 юни 2009 08:21 |
| Не можете да отпечатате на някой от нашата мрежа принтери | johndoe | В мрежа, модеми & VoIP | 0 | 31 май 2009 г. 21:24 |
| Как мастиленоструйни принтери работа? | david09 | Digital Imaging & Принтери | 2 | 20 март 2009 13:22 |
| Какъв принтер да си купя? (Само реализирани глупости как всичко-в-1 принтери са) | Theresonly1 | Digital Imaging & Принтери | 3 | 29 Jan 2009 14:41 |
| Принтери не работи USB-Проблем? | matthewforu | Digital Imaging & Принтери | 1 | 26 Юни 2008 09:22 |
| Нишка Инструменти | |
| |