![]() |
|
| |||
| |||
Hi Everyone Είμαι εξετάζει την αγορά ενός νέου εκτυπωτή και είχαν σχεδόν σε απόφαση σχετικά με το Canon, αλλά τώρα βλέπω ότι θα πρέπει είτε να αγοράσει το γνήσιο Canon φυσίγγια ή χασομερώ περίπου με τις μάρκες; Έχει κανείς έχεις εμπειρία από αυτό. Ψάχνω για ένα καλό εκτυπωτή, μέχρι να πω £ 100 (έχω ήδη av καλό scanner) για καθημερινή χρήση και την εκτύπωση μερικές φωτογραφίες. Το διάστημα είναι λίγο περιορισμένο και όλοι επιθυμούν να είναι τόσο μεγάλη, υπάρχουν καλά σχετικά με το ότι dont συμπληρώστε το σύνολο του γραφείου? Τυχόν πληροφορίες / συμβουλές θα πρέπει να εκτιμηθεί. ευχαριστώ πολύ Anne |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω την Canon MP170 και απαιτεί Canon φυσίγγια, απλά να τους ξαναγεμίζονται όμως, μερικές φορές δεν λειτουργεί μερικές φορές (τελευταία φορά που λειτούργησε το μαύρο χρώμα, αλλά δεν) είτε τρόπο πράγμα το οποίο ελέγχει την ποσότητα μελανιού που έχουν απομείνει στον φυσίγγια δεν εργασία με ξαναγεμίζονται φυσίγγια.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω την epson r220, έξι φυσίγγιο εκτυπωτή Απλά πληκτρολογήστε r22o μελάνι στο ebay, δεν είναι επίσημο epson κασέτες, αλλά διαθέτουν πρόστιμο i σωθούν περίπου £ 20 για ένα πακέτο των 6
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πληροφορίες που απαιτούνται για όλα σε ένα Εκτυπωτές | Clive | Digital Imaging & Printers | 2 | 6 Ιουν 2009 08:21 |
| Δεν είναι δυνατή η εκτύπωση σε οποιονδήποτε από μας, εκτυπωτές δικτύου | johndoe | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 0 | 31 Μαΐου 2009 21:24 |
| Πώς εκτυπωτές Inkjet εργασίας; | david09 | Digital Imaging & Printers | 2 | 20 Μαρ 2009 13:22 |
| Τι εκτυπωτή θα πρέπει να αγοράσω; (Μόλις συνειδητοποίησα πόσο χάλια όλα-σε-1 είναι εκτυπωτές) | Theresonly1 | Digital Imaging & Printers | 3 | 29 Ιαν 2009 14:41 |
| Εκτυπωτές USB δεν λειτουργεί-Πρόβλημα; | matthewforu | Digital Imaging & Printers | 1 | 26 Ιουν 2008 09:22 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |