μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Digital Imaging & Printers

Register

Canon Εκτυπωτές

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 6 Ιανουαρίου, 2008, 07:18
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Canon Εκτυπωτές

Hi Everyone

Είμαι εξετάζει την αγορά ενός νέου εκτυπωτή και είχαν σχεδόν σε απόφαση σχετικά με το Canon, αλλά τώρα βλέπω ότι θα πρέπει είτε να αγοράσει το γνήσιο Canon φυσίγγια ή χασομερώ περίπου με τις μάρκες; Έχει κανείς έχεις εμπειρία από αυτό. Ψάχνω για ένα καλό εκτυπωτή, μέχρι να πω £ 100 (έχω ήδη av καλό scanner) για καθημερινή χρήση και την εκτύπωση μερικές φωτογραφίες.

Το διάστημα είναι λίγο περιορισμένο και όλοι επιθυμούν να είναι τόσο μεγάλη, υπάρχουν καλά σχετικά με το ότι dont συμπληρώστε το σύνολο του γραφείου?

Τυχόν πληροφορίες / συμβουλές θα πρέπει να εκτιμηθεί.

ευχαριστώ πολύ

Anne
Old 6 Ιανουαρίου, 2008, 10:26
Ομάδα Δωρητών

Default Canon Εκτυπωτές

Έχω την Canon MP170 και απαιτεί Canon φυσίγγια, απλά να τους ξαναγεμίζονται όμως, μερικές φορές δεν λειτουργεί μερικές φορές (τελευταία φορά που λειτούργησε το μαύρο χρώμα, αλλά δεν) είτε τρόπο πράγμα το οποίο ελέγχει την ποσότητα μελανιού που έχουν απομείνει στον φυσίγγια δεν εργασία με ξαναγεμίζονται φυσίγγια.

Το σύστημά μου: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Motherboard:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Μνήμες:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 κρατών)
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες hda
Hard Drive (s):
Λίγες lol 1650GB συνολικού
Optical Drive (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Υπόθεση / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Ψύξη:
Tuniq Tower 120
Network / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (ες):
Acer 22 "widescreen
Operating System (s):
Vista Ultimate X64
Old 6 Ιανουαρίου, 2008, 10:54
Ομάδα Δωρητών

Default Canon Εκτυπωτές

Έχω την epson r220, έξι φυσίγγιο εκτυπωτή

Απλά πληκτρολογήστε r22o μελάνι στο ebay, δεν είναι επίσημο epson κασέτες, αλλά διαθέτουν πρόστιμο

i σωθούν περίπου £ 20 για ένα πακέτο των 6

Το σύστημά μου: Ορυχείο

Processor (s):
διπλού πυρήνα AMD Athlon
Motherboard:
winfast 6600
Μνήμες:
3GB
Κάρτα γραφικών (ες):
MSI 8600GT
Κάρτα Ήχου:
ορισμένες φθηνές dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Υπόθεση / PSU:
Ψύξη:
Network / Internet:
Monitor (ες):
Cibox 1440 x 900
Operating System (s):
Vista
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Πληροφορίες που απαιτούνται για όλα σε ένα Εκτυπωτές Clive Digital Imaging & Printers 2 6 Ιουν 2009 08:21
Δεν είναι δυνατή η εκτύπωση σε οποιονδήποτε από μας, εκτυπωτές δικτύου johndoe Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 0 31 Μαΐου 2009 21:24
Πώς εκτυπωτές Inkjet εργασίας; david09 Digital Imaging & Printers 2 20 Μαρ 2009 13:22
Τι εκτυπωτή θα πρέπει να αγοράσω; (Μόλις συνειδητοποίησα πόσο χάλια όλα-σε-1 είναι εκτυπωτές) Theresonly1 Digital Imaging & Printers 3 29 Ιαν 2009 14:41
Εκτυπωτές USB δεν λειτουργεί-Πρόβλημα; matthewforu Digital Imaging & Printers 1 26 Ιουν 2008 09:22
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.