manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Digital Imaging & Pisači

Register

Pisači Canon

Reply

Thread Tools
Old 6 sječnja 2008, 07:18
Novi član grupe

Default Pisači Canon

Hi Svatko

Ja sam s obzirom na kupnju novog pisača i imao gotovo odlučili na Canon ali sad vidim da ili morati kupiti originalni Canon patrone ili o dren sa čipovima? Je li netko ima iskustva u tome. Ja sam obličje za dobar printer, do say £ 100 (već imam dobar AV skener) za svakodnevnu upotrebu i tisak nekoliko fotografija.

My space je malo ograničena, a oni svi izgledaju tako da se velika Ima li dobre one o tome ne popuni cijeli desk?

Svejedno info / savjet bi bilo poštovati.

mnogo hvala

Anne
Old 6 sječnja 2008, 10:26
Donatorska Grupa

Default Pisači Canon

Imam Canon MP170 i ona zahtijeva Canon patrone, ja pravedan dobiti refilled ih ipak, ponekad radi ponekad ne (zadnji put radila crne boje ali nije) ili je to način da se prati koliko tinte imate lijevo u patrone ne rad s refilled patrone.

My System: Krlll

Procesor (i):
Intel Q9550@4.33Ghz
Matične ploče:
Gigabajt GA-EP45-UD3P
RAM memorija:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Grafička kartica (e):
Gainward 4870X2 (840 Core Mem 940)
Sound Card:
Onboard hda
Tvrdi disk (i):
Nekoliko lol 1650GB ukupno
Optički pogon (e):
1xDVD Philips DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Hlađenje:
Tuniq Tower 120
Network / Internet:
Dvostruki Gigabit Ethernet
Monitor (e):
Acer 22 "widescreen
Operacijski sustav (e):
Vista Ultimate x64
Old 6 sječnja 2008, 10:54
Donatorska Grupa

Default Pisači Canon

Imam Epson r220, šest kaseta pisača

Ja sam samo tip r22o tintu u ebay, oni nisu službeni Epson patrone ali oni rade u redu

li spremiti oko £ 20 za omot od 6

My System: Moj

Procesor (i):
AMD Athlon dual core
Matične ploče:
winfast 6600
RAM memorija:
3gb
Grafička kartica (e):
MSI 8600GT
Sound Card:
neki jeftini dx9 5,1
Tvrdi disk (i):
Optički pogon (e):
Case / PSU:
Hlađenje:
Network / Internet:
Monitor (e):
Cibox 1440 x 900
Operacijski sustav (e):
Vista
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Info potrebna za sve u jednom Pisači Clive Digital Imaging & Pisači 2 6. lipnja 2009 08:21
Ne može se ispisati na sve naše mreže pisači johndoe Networking, Modemi & VoIP 0 31. svibanj 2009 21:24
Kako Inkjet Printers Work? david09 Digital Imaging & Pisači 2 20. ožujak 2009 13:22
Što trebam printer kupiti? (Dovoljno je shvatila kako isprdak all-in-1 pisači su) Theresonly1 Digital Imaging & Pisači 3 29 siječanj 2009 14:41
Pisači ne rade USB-problem? matthewforu Digital Imaging & Pisači 1 26. lipnja 2008 09:22
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.