![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
Hi Svatko Ja sam s obzirom na kupnju novog pisača i imao gotovo odlučili na Canon ali sad vidim da ili morati kupiti originalni Canon patrone ili o dren sa čipovima? Je li netko ima iskustva u tome. Ja sam obličje za dobar printer, do say £ 100 (već imam dobar AV skener) za svakodnevnu upotrebu i tisak nekoliko fotografija. My space je malo ograničena, a oni svi izgledaju tako da se velika Ima li dobre one o tome ne popuni cijeli desk? Svejedno info / savjet bi bilo poštovati. mnogo hvala Anne |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imam Canon MP170 i ona zahtijeva Canon patrone, ja pravedan dobiti refilled ih ipak, ponekad radi ponekad ne (zadnji put radila crne boje ali nije) ili je to način da se prati koliko tinte imate lijevo u patrone ne rad s refilled patrone.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imam Epson r220, šest kaseta pisača Ja sam samo tip r22o tintu u ebay, oni nisu službeni Epson patrone ali oni rade u redu li spremiti oko £ 20 za omot od 6
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Info potrebna za sve u jednom Pisači | Clive | Digital Imaging & Pisači | 2 | 6. lipnja 2009 08:21 |
| Ne može se ispisati na sve naše mreže pisači | johndoe | Networking, Modemi & VoIP | 0 | 31. svibanj 2009 21:24 |
| Kako Inkjet Printers Work? | david09 | Digital Imaging & Pisači | 2 | 20. ožujak 2009 13:22 |
| Što trebam printer kupiti? (Dovoljno je shvatila kako isprdak all-in-1 pisači su) | Theresonly1 | Digital Imaging & Pisači | 3 | 29 siječanj 2009 14:41 |
| Pisači ne rade USB-problem? | matthewforu | Digital Imaging & Pisači | 1 | 26. lipnja 2008 09:22 |
| Thread Tools | |
| |