![]() |
|
| |||
| |||
היי כולם אני שוקל לקנות מדפסת חדשה כמעט והיה לו, החליט א עם Canon אבל עכשיו אתה רואה את זה גם צריך לקנות את מקורית Canon דיו או רמאות בנושא עם צ 'יפס? מישהו יש ניסיון של זה. אני מחפש מדפסת טובה, עד אומר £ 100 (יש לי כבר אב טוב סורק) עבור כל יום שימוש והדפסה כמה תמונות. שטח שלי הוא קצת מוגבל והם מצפים להיות כל כך גדול, האם יש על זה הטובות dont למלא את כל השולחן?? כל מידע / ייעוץ יהיה מוערך. Many thanks אן |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש לי את Canon MP170 וזה דורש Canon דיו, אני רק מקבל אותם refilled אם כי, לפעמים זה עובד ולפעמים לא (פעם אחרונה עבדתי שחור אבל לא צבע) בכל מקרה הדבר המנטרת כמה יש לך לדית שמאל של דיו אינו עבודה עם refilled דיו.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש לי את Epson r220, שישה דיו למדפסת אני רק סוג r22o דיו ב eBay, הם לא רשמיים Epson דיו אבל הם עובדים בסדר אני חוסך בערך £ 20 עבור חבילה של 6
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| דרוש מידע על כל אחת מדפסות | Clive | Digital Imaging & מדפסות | 2 | 6 יוני 2009 08:21 |
| אין אפשרות להדפיס את כל הרשת שלנו למדפסות | johndoe | רישות, מודמים & VoIP | 0 | 31 מאי 2009 21:24 |
| מדפסות דיו כיצד עובד? | david09 | Digital Imaging & מדפסות | 2 | 20 מרץ 2009 13:22 |
| מדפסת מה כדאי לי לקנות? (רק איך לעזאזל כל realised-in-1 הן מדפסות) | Theresonly1 | Digital Imaging & מדפסות | 3 | 29 ינואר 2009 14:41 |
| מדפסות לא עובד-USB הבעיה? | matthewforu | Digital Imaging & מדפסות | 1 | 26 יוני 2008 09:22 |
| שרשרת כלים | |
| |