![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
Hi Everyone Aš planuoju pirkti naują spausdintuvą ir buvo beveik nuspręsta Canon, tačiau dabar matome, kad jūs arba pirkti tikra Canon kasetes arba dėlioti su traškučiai? Ar kas nors turite patirties šiuo klausimu. Aš ieškau gero spausdintuvo, ty iki 100 £ (aš jau turiu gerą av skenerio) kasdieniniam naudojimui ir spausdinimo keletą nuotraukų. Mano erdvės, yra šiek tiek ribotos, ir visi jie atrodo, kad tai būtų didelis-nėra jokių gerų apie tą Dont užpildo visą parą? Bet info / patarimai būtų dėkingi. ačiū Anne |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Turiu Canon MP170 ir ji reikalauja, Canon, kasetes, i just get juos pakartotinai pripildyti, nors kartais ji veikia kartais ne (pastaruoju metu juodai dirbo, bet spalvos ne), bet taip dalykas, kuris stebi, kiek dažų jums liko kasetės nėra dirbti su pripildyti iš kasečių.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Turiu Epson R220, šeši spausdintuvo kasetė Aš tiesiog įrašykite r22o rašalu eBay, jie yra ne oficialus Epson kasetes, bet jie dirba gerai I sutaupyti apie £ 20 už 6 Pack
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Info Reikalinga visuose One Printers | Clive | Digital Imaging & Printers | 2 | 6 birželis 2009 08:21 |
| Negali spausdinti, bet mūsų tinklo spausdintuvai | JohnDoe | Networking, Modems & VoIP | 0 | Gegužė 31, 2009 21:24 |
| Kaip Rašaliniai Spausdintuvai darbas? | david09 | Digital Imaging & Printers | 2 | Kovas 20, 2009 13:22 |
| Kas spausdintuvas turėčiau pirkti? (Tiesiog suprato, kaip šūdas All-in-1 spausdintuvai) | Theresonly1 | Digital Imaging & Printers | 3 | 29 sausis 2009 14:41 |
| Spausdintuvai neveikia USB problema? | matthewforu | Digital Imaging & Printers | 1 | Birželis 26, 2008 09:22 |
| Temos įrankiai | |
| |