![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
Ahoj všetci Som zvažuje kúpu novej tlačiarne a mal takmer rozhodnuté na Canon, ale teraz vidí, že budete musieť kúpiť opravdovou Canon kaziet alebo piplat sa s čipy? Má tu niekto skúsenosti s týmto. Já jsem hledal dobré tlačiarne, a to až do povedzme 100 libier (už mám av dobrom skenera) pre každodenné použitie a tlač pár fotografií. Moje miesto je dosť obmedzený a všetci očakávajú, tak big-nejaké tie dobré o tom dont zaplniť celý stôl? Akékoľvek info / radu by ocenili. Děkuji Anne |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám Canon MP170 a vyžaduje Canon cartridge, jsem si je znovu aj keď niekedy to funguje niekedy nie (poslednej dobe pracoval čiernej farbe, ale neboli) ani spôsob, ako sa vec, ktorá monitoruje, koľko atramentu máte vľavo v kazetách nie je práca s doplňované kazety.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám Epson R220 šesť kaziet tlačiarne Jednoducho som typ r22o atrament na ebay, nie sú oficiálne kaziet Epson, ale funguje aj ušetriť asi 20 libier za balenia po 6
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|