![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
Бок Цвако Ја сам с обзиром на куповину новог штампача и имао готово одлучили на Цанон али сад видим да или морати купити оригинални Цанон Патрон или о дрен са чиповима? Да ли је неко има искуства у томе. Ја сам хандсоме за добар принтер, до саы £ 100 (већ имам добар АВ скенер) за свакодневну употребу и штампу неколико фотографија. Мы спаце је мало ограничена, а они сви изгледају тако да се велика Има ли добре оне о томе не попуни цео деск? Свеједно инфо / савет би било поштовати. много хвала Анне |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам Цанон МП170 и она захтева Цанон Патрон, ја праведан добити рефиллед их ипак, понекад ради понекад не (последњи пут радила црне боје али није) или је то начин да се прати колико мастила имате лево у Патрон не рад са рефиллед Патрон.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам ЕПСОН р220, шест касета штампача Ја сам само тип р22о тинта у ебаы, они нису званични ЕПСОН Патрон али они раде у реду ли сачувати око 20 £ за омот од 6
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Инфо потребна за све у једном Штампачи | Цливе | Дигитал Имагинг & Штампачи | 2 | 6. јуна 2009 08:21 |
| Не може се исписати на све наше мреже Штампачи | јохндое | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 0 | 31 мај 2009 21:24 |
| Како Инкјет Принтерс Уорк? | давид09 | Дигитал Имагинг & Штампачи | 2 | 20 март 2009 13:22 |
| Шта да принтер купити? (Довољно је схватила како бесмислица алл-ин-1 Штампачи су) | Тхересонлы1 | Дигитал Имагинг & Штампачи | 3 | 29 јануар 2009 14:41 |
| Штампачи не раде УСБ-проблем? | маттхеуфору | Дигитал Имагинг & Штампачи | 1 | 26. јуна 2008 09:22 |
| Тхреад Тоолс | |
| |