менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Digital Imaging & Принтери

Register

Принтери Canon

Reply

Різьба Інструменти
Old 6 січня 2008, 07:18
Нові члени групи

Default Принтери Canon

Привіт Усім

Я думаю про покупку нового принтера, і мало не зважився на Canon, але тепер бачу, що ви повинні або купити справжню картриджі Canon або тинятися без діла з чіпами? Хто-небудь є досвід в цьому. Я шукаю хороший принтер, до говорити £ 100 (в мене вже є хороший А.В. сканер) для повсякденного використання і друку кількох фотографій.

Моє простір є дещо обмежена, і вони всі дивляться на такі великі чи є хороші про це Dont заповнити весь стіл?

Будь-яка інформація і консультування б оцінив.

велике спасибі

Анна
Old 6 січня 2008, 10:26
Донор групи

Default Принтери Canon

Маю Canon MP170 і він вимагає картриджі Canon, я просто отримати їх поповнити, хоча, іноді він працює іноді ні (останній раз працював, але чорного кольору ні) у будь-якому випадку те, що монітори, скільки чорнила ви залишили в картридж не робота з повторно заправлені картриджі.

Моя система: Krlll

Процесор (и):
Intel Q9550@4.33Ghz
Материнська плата:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
ОЗУ:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Графічна карта (и):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 Mem)
Звукова карта:
Бортові HDA
Жорсткий диск (и):
Кілька LOL 1650GB Всього
Оптичний привід (и):
1xDVD Philips DVD +-RW
Діло / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720Вт
Охолодження:
Tuniq Tower 120
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit Ethernet
Монітор (и):
Acer 22 "широкоформатний
Операційна система (и):
Vista Ultimate X64
Old 6 січня 2008, 10:54
Донор групи

Default Принтери Canon

Маю Epson R220, шести картриджів принтерів

Я просто r22o тип чорнила в Ebay, вони не є офіційними картриджі Epson, але вони чудово працюють

Я заощадити близько £ 20 за пачку 6

Моя система: Мій

Процесор (и):
AMD Athlon Dual Core
Материнська плата:
WinFast 6600
ОЗУ:
3gb
Графічна карта (и):
MSI 8600GT
Звукова карта:
Деякі дешевих DX9 5.1
Жорсткий диск (и):
Оптичний привід (и):
Діло / PSU:
Охолодження:
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
CiBox 1440 x 900
Операційна система (и):
Vista
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Інформація потрібно All In One Printers Клайв Digital Imaging & Принтери 2 6 червня 2009 08:21
Неможливо друкувати в будь-якому з наших мережевих принтерів JohnDoe Мережа, Модеми & VoIP 0 31 травня 2009 21:24
Яка струменевих принтерів робота? david09 Digital Imaging & Принтери 2 20 березня 2009 13:22
Який принтер краще купити? (Просто зрозумів, як лайно все-в-1 принтери) Theresonly1 Digital Imaging & Принтери 3 29 січня 2009 14:41
Принтери не працювали-USB проблема? matthewforu Digital Imaging & Принтери 1 26 червня 2008 09:22
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.