![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
Привіт Усім Я думаю про покупку нового принтера, і мало не зважився на Canon, але тепер бачу, що ви повинні або купити справжню картриджі Canon або тинятися без діла з чіпами? Хто-небудь є досвід в цьому. Я шукаю хороший принтер, до говорити £ 100 (в мене вже є хороший А.В. сканер) для повсякденного використання і друку кількох фотографій. Моє простір є дещо обмежена, і вони всі дивляться на такі великі чи є хороші про це Dont заповнити весь стіл? Будь-яка інформація і консультування б оцінив. велике спасибі Анна |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Маю Canon MP170 і він вимагає картриджі Canon, я просто отримати їх поповнити, хоча, іноді він працює іноді ні (останній раз працював, але чорного кольору ні) у будь-якому випадку те, що монітори, скільки чорнила ви залишили в картридж не робота з повторно заправлені картриджі.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Маю Epson R220, шести картриджів принтерів Я просто r22o тип чорнила в Ebay, вони не є офіційними картриджі Epson, але вони чудово працюють Я заощадити близько £ 20 за пачку 6
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Інформація потрібно All In One Printers | Клайв | Digital Imaging & Принтери | 2 | 6 червня 2009 08:21 |
| Неможливо друкувати в будь-якому з наших мережевих принтерів | JohnDoe | Мережа, Модеми & VoIP | 0 | 31 травня 2009 21:24 |
| Яка струменевих принтерів робота? | david09 | Digital Imaging & Принтери | 2 | 20 березня 2009 13:22 |
| Який принтер краще купити? (Просто зрозумів, як лайно все-в-1 принтери) | Theresonly1 | Digital Imaging & Принтери | 3 | 29 січня 2009 14:41 |
| Принтери не працювали-USB проблема? | matthewforu | Digital Imaging & Принтери | 1 | 26 червня 2008 09:22 |
| Різьба Інструменти | |
| |