по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Digital Imaging & Принтери

Register

Невъзможно е да се Epson Stylus SX600FW за печат на HP Compaq Nc4400-И двете Helpdesks Безполезни!

Reply

Нишка Инструменти
Old 30 Април 2009, 03:03
Новите държави Група

Default Невъзможно е да се Epson Stylus SX600FW за печат на HP Compaq Nc4400-И двете Helpdesks Безполезни!

Здравейте всички, Newbie тук.
Надявам се да мога да ви помогна.
Наскоро купи Epson Stylus SX600 FW всички в един принтер. Аз го свързани с моята HP Compaq nc4400 бележника и всичко изглежда вървят добре с изключение на това, няма да отпечатате. Принтерът & мрежа са признати но отпечатъци не излизам!
Тогава ми свързан Dell лаптоп, който отиде без благополучно. Това води да подозирате, че проблемът е между принтер HP & в противовес на действителните безжична мрежа само себе си.
В отчаян опит да се разреши проблемът съм прекарат 2 дни на ред и по телефона, за да Epson и HP помощ. И двете от които обвини другите за издаване и бяха в състояние да им помогне.
Моят въпрос е по-кратък Някой знае ли как мога да разрешат проблема и да получите безжичен принтер, създаден по моя HP или трябва просто да я върна & Go за HP принтер?
Всяко / Всички съвети много добре дошли!
Благодаря.
Old 3 май 2009 г., 05:59
Новите държави Група

Default Невъзможно е да се Epson Stylus SX600FW за печат на HP Compaq Nc4400-И двете Helpdesks Безполезни!

Звучи ми по каква причина принтерът не е инсталиран коректно.

Дали USB принтер или използва паралелен порт?

Ако е USB, Вие трябва да инсталирате софтуера, първо и след това свързвате принтера към компютъра. Това не е толкова важно, ако сте с помощта на паралелен порт.

Така или иначе, бих деинсталиране на принтера и след това го инсталирайте.

За да направите това, отидете на принтери и факсове на съмнителни компютър. Ако принтерът е там, че изтривате принтер. Тя ще поиска от вас, ако сте сигурни, и натиснете Yes. После отидете да добавите принтер. Спазвайте този съветник, а след като то приключи, трябва да бъде в състояние да отпечатате.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc