![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Здравейте всички, Newbie тук.
Надявам се да мога да ви помогна. Наскоро купи Epson Stylus SX600 FW всички в един принтер. Аз го свързани с моята HP Compaq nc4400 бележника и всичко изглежда вървят добре с изключение на това, няма да отпечатате. Принтерът & мрежа са признати но отпечатъци не излизам! Тогава ми свързан Dell лаптоп, който отиде без благополучно. Това води да подозирате, че проблемът е между принтер HP & в противовес на действителните безжична мрежа само себе си. В отчаян опит да се разреши проблемът съм прекарат 2 дни на ред и по телефона, за да Epson и HP помощ. И двете от които обвини другите за издаване и бяха в състояние да им помогне. Моят въпрос е по-кратък Някой знае ли как мога да разрешат проблема и да получите безжичен принтер, създаден по моя HP или трябва просто да я върна & Go за HP принтер? Всяко / Всички съвети много добре дошли! Благодаря.
|
|
|
|||
|
|||
|
Звучи ми по каква причина принтерът не е инсталиран коректно.
Дали USB принтер или използва паралелен порт? Ако е USB, Вие трябва да инсталирате софтуера, първо и след това свързвате принтера към компютъра. Това не е толкова важно, ако сте с помощта на паралелен порт. Така или иначе, бих деинсталиране на принтера и след това го инсталирайте. За да направите това, отидете на принтери и факсове на съмнителни компютър. Ако принтерът е там, че изтривате принтер. Тя ще поиска от вас, ако сте сигурни, и натиснете Yes. После отидете да добавите принтер. Спазвайте този съветник, а след като то приключи, трябва да бъде в състояние да отпечатате. |