menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitální zobrazovací & Tiskárny

Register

Can't get Epson Stylus SX600FW tisknout na HP Compaq Nc4400-Obě Asistenční Useless!

Reply

Thread Nástroje
Old 30. dubna 2009, 03:03
Nový člen skupiny

Default Can't get Epson Stylus SX600FW tisknout na HP Compaq Nc4400-Obě Asistenční Useless!

Ahoj všichni, nováček zde.
Doufám, že vám může pomoci.
Nedávno jsem koupil Epson Stylus SX600 FW vše na jedné tiskárně. I připojeny to na můj notebook HP Compaq nc4400 a všem ukázal se dobře VĐJIMKOU nebude tisknout. Tiskárna & sítě jsou uznávány však tiskne nepocházeli pryč!
I potom připojen můj notebook Dell, který šel bez zádrhel. To mě vede k podezření, že problém je mezi tiskárny HP & oproti skutečným bezdrátová síť sama.
V zoufalém pokusu o vyřešení problému jsem strávit 2 dny on-line a po telefonu se linky Epson a HP. Oba z toho obviňoval ostatní pro vydávání a nebyli schopni pomoci.
Moje otázka je v krátké Ví někdo, jak mohu tento problém vyřešit a získat bezdrátovou tiskárnu nastavit na mém HP nebo mám prostě vzít zpátky & jít k tiskárně HP?
Jakékoliv / všechny rady velice vítána!
Děkujeme vám.
Old 3. května 2009, 05:59
Nový člen skupiny

Default Can't get Epson Stylus SX600FW tisknout na HP Compaq Nc4400-Obě Asistenční Useless!

Zní mi to z jakéhokoli důvodu tiskárna nebyla správně nainstalována.

Je USB tiskárny nebo použití paralelní port?

Pokud je USB, ty jsou prý pro instalaci software, první a pak připojte tiskárnu k počítači. To není tak důležité, pokud používáte paralelní port.

Buď jak buď, já bych odinstalovat tiskárnu a znovu ji nainstalovat.

To provedete tak, že jít do tiskáren a faxů na počítači diskutabilní. Pokud je tiskárna tam, mazat, že tiskárna. Bude vás požádat, pokud jste si jisti, a klepněte na tlačítko Ano. Pak přejděte na Přidat tiskárnu. Následujte tohoto průvodce, a jakmile bude hotov, měli byste být schopni vytisknout.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Epson Stylus C62 - Help! A malý kousek spadl do tiskárny a nemůžu si to! millindawilliams Digitální zobrazovací & Tiskárny 0 19. června 2009 14:44
PhotoShop CD Tisk na Epson Stylus R300 Chef chellios Digitální zobrazovací & Tiskárny 0 4. června 2009 13:23
Epson Stylus 4800 - Chyba při instalaci ovladače tiskárny Tinkerbell Digitální zobrazovací & Tiskárny 1 1. červen 2009 12:10
Epson Stylus CX3200 - Nový Inkoust JonathanRichard Digitální zobrazovací & Tiskárny 3 28. října 2007 06:17
Nápověda! Tiskárna nebude tisknout - Epson Stylus C44UX summarcaki Digitální zobrazovací & Tiskárny 1 17. června 2007 09:53
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.