![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni, nováček zde. Doufám, že vám může pomoci. Nedávno jsem koupil Epson Stylus SX600 FW vše na jedné tiskárně. I připojeny to na můj notebook HP Compaq nc4400 a všem ukázal se dobře VĐJIMKOU nebude tisknout. Tiskárna & sítě jsou uznávány však tiskne nepocházeli pryč! I potom připojen můj notebook Dell, který šel bez zádrhel. To mě vede k podezření, že problém je mezi tiskárny HP & oproti skutečným bezdrátová síť sama. V zoufalém pokusu o vyřešení problému jsem strávit 2 dny on-line a po telefonu se linky Epson a HP. Oba z toho obviňoval ostatní pro vydávání a nebyli schopni pomoci. Moje otázka je v krátké Ví někdo, jak mohu tento problém vyřešit a získat bezdrátovou tiskárnu nastavit na mém HP nebo mám prostě vzít zpátky & jít k tiskárně HP? Jakékoliv / všechny rady velice vítána! Děkujeme vám. |
|
| |||
| |||
| Zní mi to z jakéhokoli důvodu tiskárna nebyla správně nainstalována. Je USB tiskárny nebo použití paralelní port? Pokud je USB, ty jsou prý pro instalaci software, první a pak připojte tiskárnu k počítači. To není tak důležité, pokud používáte paralelní port. Buď jak buď, já bych odinstalovat tiskárnu a znovu ji nainstalovat. To provedete tak, že jít do tiskáren a faxů na počítači diskutabilní. Pokud je tiskárna tam, mazat, že tiskárna. Bude vás požádat, pokud jste si jisti, a klepněte na tlačítko Ano. Pak přejděte na Přidat tiskárnu. Následujte tohoto průvodce, a jakmile bude hotov, měli byste být schopni vytisknout. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Epson Stylus C62 - Help! A malý kousek spadl do tiskárny a nemůžu si to! | millindawilliams | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 0 | 19. června 2009 14:44 |
| PhotoShop CD Tisk na Epson Stylus R300 | Chef chellios | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 0 | 4. června 2009 13:23 |
| Epson Stylus 4800 - Chyba při instalaci ovladače tiskárny | Tinkerbell | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 1 | 1. červen 2009 12:10 |
| Epson Stylus CX3200 - Nový Inkoust | JonathanRichard | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 3 | 28. října 2007 06:17 |
| Nápověda! Tiskárna nebude tisknout - Epson Stylus C44UX | summarcaki | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 1 | 17. června 2007 09:53 |
| Thread Nástroje | |
| |