![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σε όλους, newbie εδώ. Ελπίζω να μπορεί να βοηθήσει. Πρόσφατα αγόρασα ένα Epson Stylus SX600 FW όλα σε ένα εκτυπωτή. Θα συνδεθεί να μου HP Compaq nc4400 notebook και όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά ΕΚΤΟΣ δεν θα εκτυπώσετε. Ο εκτυπωτής δικτύου & αναγνωρίζονται ωστόσο δεν τυπώνει το πετυχαίνω! Τότε μου συνδέεται Dell laptop που πήγαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτό με κάνει να υποψιάζομαι το θέμα είναι μεταξύ του εκτυπωτή HP & σε αντίθεση με το πραγματικό ασύρματο δίκτυο ίδια. Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια για την επίλυση του θέματος που έχω δαπανήσει 2 ημέρες στη γραμμή και για το τηλέφωνο και να Epson HP βοήθειας. Και οι δύο εκ των οποίων την ευθύνη στον άλλο για το θέμα και ήταν σε θέση να βοηθήσει. Η ερώτησή μου είναι με λίγα λόγια Ξέρει κανείς πώς μπορεί να λύσει το θέμα και να το ασύρματο εκτυπωτή που έχει συσταθεί για το HP μου ή απλά θα πρέπει να το πάρω πίσω και πάμε για έναν εκτυπωτή HP? Οποιαδήποτε / όλες τις συμβουλές πολύ πολύ ευπρόσδεκτη! Σε ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
| Ακούγεται σε μένα για οποιοδήποτε λόγο ο εκτυπωτής δεν έχει εγκατασταθεί σωστά. Είναι το εκτυπωτή USB ή χρησιμοποιεί την παράλληλη θύρα; Αν είναι USB, μπορείτε να εγκαταστήσετε λογισμικό πρώτη και στη συνέχεια συνδέστε τον εκτυπωτή στον υπολογιστή. Αυτό δεν είναι τόσο σημαντικό αν χρησιμοποιείτε την παράλληλη θύρα. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα ήθελα να καταργήσετε την εγκατάσταση του εκτυπωτή και στη συνέχεια να επανεγκαταστήσετε. Για να το κάνετε αυτό, πηγαίνετε στο Εκτυπωτές και φαξ για την αμφισβητήσιμη υπολογιστή. Αν ο εκτυπωτής είναι εκεί, ότι η διαγραφή του εκτυπωτή. Θα σας ρωτήσω αν είστε βέβαιοι, και κάντε κλικ στο κουμπί Ναι. Πήγαινε να προσθέσετε εκτυπωτή. Ακολουθήστε αυτό τον οδηγό, και μόλις αυτή ολοκληρωθεί, θα πρέπει να μπορείτε να εκτυπώσετε. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Epson Stylus C62 - Βοήθεια! Ένα μικρό κομμάτι έπεσε σε εκτυπωτή και δεν μπορείτε να πάρετε το! | millindawilliams | Digital Imaging & Printers | 0 | 19 Ιουν 2009 14:44 |
| PhotoShop CD Εκτύπωση σε Epson Stylus R300 | Chev chellios | Digital Imaging & Printers | 0 | 4η Ιουν 2009 13:23 |
| Epson Stylus 4800 - Σφάλμα Εγκατάσταση προγράμματος οδήγησης εκτυπωτή | tinkerbell | Digital Imaging & Printers | 1 | 1 Ιουν 2009 12:10 |
| Epson Stylus CX3200 - Νέο Μελάνη | JonathanRichard | Digital Imaging & Printers | 3 | 28 Οκτ 2007 06:17 |
| Βοήθεια! Εκτυπωτή δεν θα εκτύπωση - Epson Stylus C44UX | summarcaki | Digital Imaging & Printers | 1 | 17 Ιουν 2007 09:53 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |