manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Digital Imaging & Pisači

Register

Ne može dobiti Epson gramofonska igla SX600FW ispisati na HP Nc4400 Compaqa-Oba Helpdesks beskoristan!

Reply

Thread Tools
Old 30 tra 2009, 03:03
Novi član grupe

Default Ne može dobiti Epson gramofonska igla SX600FW ispisati na HP Nc4400 Compaqa-Oba Helpdesks beskoristan!

Hi everyone, newbie ovdje.
Nadam se da Vam možemo pomoći.
Nedavno sam kupio Epson gramofonska igla SX600 FW sve u jednom pisač. Spojen sam ga u moje tvrtke Compaq nc4400 HP notebook i sve ide dobro ukaza, OSIM neće ispisati. Mrežni pisač i priznaju se ipak ne ispisuje odlemiti!
I onda spojen moj laptop Dell, koji je otišao bez problema. Ovo me dovodi do osumnjičeni je problem između HP printer i za razliku od stvarnih bežične mreže sama.
U očajničkoj pokušati riješiti problem i sam provesti 2 dana na liniju i na telefonu za HP i Epson helplines. Oba od kojih krivi druge za problem i nisu bile u stanju pomoći.
Moje pitanje je u kratkim se bilo tko znati kako ja mogu riješiti problem i dobiti bežični pisač postavljen na moj HP ili bi trebao sam ga natrag i idi za HP printer?
Svejedno / sve savjete vrlo jako dobrodošli!
Hvala.
Old 3. svibanj 2009, 05:59
Novi član grupe

Default Ne može dobiti Epson gramofonska igla SX600FW ispisati na HP Nc4400 Compaqa-Oba Helpdesks beskoristan!

Zvuči mi se iz bilo kojeg razloga pisač nije bio ispravno instaliran.

Je li pisač koristi USB ili paralelni port?

Ako je USB, vi ste trebali instalirati softver prvi i zatim priključite pisač na računalo. To nije tako važno ako koristite paralelnog porta.

Bilo kako bilo, ja bih deinstalirati pisač, a zatim ponovo instalirajte ga.

Da biste to učinili, idite na pisača i faksova na upitno računalo. Ako pisač postoji, izbrišite taj printer. To će vas pitati ako ste sigurni, i kliknite yes. Zatim idite na dodavanje pisača. Slijedite ovaj čarobnjak, a nakon što je završen, trebali biste biti u mogućnosti ispisati.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Gramofonska igla Epson C62 - Help! A mali komadić pao u pisač, a ja ne mogu dobiti Internet vanjska strana! millindawilliams Digital Imaging & Pisači 0 19. lipnja 2009 14:44
PhotoShop Tisak na CD-R300 Epson gramofonska igla chev chellios Digital Imaging & Pisači 0 4. lipnja 2009 13:23
Epson gramofonska igla 4800 - Greška Instaliranje Printer Driver tinkerbell Digital Imaging & Pisači 1 1. lipnja 2009 12:10
Gramofonska igla Epson CX3200 - Nova tinta JonathanRichard Digital Imaging & Pisači 3 28. listopad 2007 06:17
Pomoć! Printer neće print - gramofon igla Epson C44UX summarcaki Digital Imaging & Pisači 1 17. lipnja 2007 09:53
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.