![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi everyone, newbie ovdje. Nadam se da Vam možemo pomoći. Nedavno sam kupio Epson gramofonska igla SX600 FW sve u jednom pisač. Spojen sam ga u moje tvrtke Compaq nc4400 HP notebook i sve ide dobro ukaza, OSIM neće ispisati. Mrežni pisač i priznaju se ipak ne ispisuje odlemiti! I onda spojen moj laptop Dell, koji je otišao bez problema. Ovo me dovodi do osumnjičeni je problem između HP printer i za razliku od stvarnih bežične mreže sama. U očajničkoj pokušati riješiti problem i sam provesti 2 dana na liniju i na telefonu za HP i Epson helplines. Oba od kojih krivi druge za problem i nisu bile u stanju pomoći. Moje pitanje je u kratkim se bilo tko znati kako ja mogu riješiti problem i dobiti bežični pisač postavljen na moj HP ili bi trebao sam ga natrag i idi za HP printer? Svejedno / sve savjete vrlo jako dobrodošli! Hvala. |
|
| |||
| |||
| Zvuči mi se iz bilo kojeg razloga pisač nije bio ispravno instaliran. Je li pisač koristi USB ili paralelni port? Ako je USB, vi ste trebali instalirati softver prvi i zatim priključite pisač na računalo. To nije tako važno ako koristite paralelnog porta. Bilo kako bilo, ja bih deinstalirati pisač, a zatim ponovo instalirajte ga. Da biste to učinili, idite na pisača i faksova na upitno računalo. Ako pisač postoji, izbrišite taj printer. To će vas pitati ako ste sigurni, i kliknite yes. Zatim idite na dodavanje pisača. Slijedite ovaj čarobnjak, a nakon što je završen, trebali biste biti u mogućnosti ispisati. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Gramofonska igla Epson C62 - Help! A mali komadić pao u pisač, a ja ne mogu dobiti Internet vanjska strana! | millindawilliams | Digital Imaging & Pisači | 0 | 19. lipnja 2009 14:44 |
| PhotoShop Tisak na CD-R300 Epson gramofonska igla | chev chellios | Digital Imaging & Pisači | 0 | 4. lipnja 2009 13:23 |
| Epson gramofonska igla 4800 - Greška Instaliranje Printer Driver | tinkerbell | Digital Imaging & Pisači | 1 | 1. lipnja 2009 12:10 |
| Gramofonska igla Epson CX3200 - Nova tinta | JonathanRichard | Digital Imaging & Pisači | 3 | 28. listopad 2007 06:17 |
| Pomoć! Printer neće print - gramofon igla Epson C44UX | summarcaki | Digital Imaging & Pisači | 1 | 17. lipnja 2007 09:53 |
| Thread Tools | |
| |