![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Üdv mindenkinek, newbie here.
Remélem tud segíteni. Nemrég vettem egy Epson Stylus SX600 FW mindez egy nyomtatót. Azt, hogy csatlakozik az én HP Compaq nc4400 notebook, és minden úgy tűnik, jól megy, kivéve, hogy ez nem fog nyomtatni. A nyomtató és a hálózat is elismeri azonban, nyomatok ne gyere le! Aztán én csatlakozik a Dell laptop, amely nélkül ment egy rántás. Ez nekem gyanús, hogy a probléma a nyomtató és a HP, szemben a jelenlegi vezeték nélküli hálózat is. Egy kétségbeesett kísérlet a probléma megoldására, amit költeni 2 nap on-line és a telefon az Epson és a HP segítséget. Mindkét amelynek okaként a másik pedig az a kérdés, és nem tudtak segíteni. A kérdésem a rövid is Tudja valaki hogyan lehet megoldani a problémát, és hogy a vezeték nélküli nyomtató létre az én HP vagy pedig csak vegye vissza és menj a HP nyomtató? Minden / minden tanácsot nagyon örvendetes! Köszönöm.
|
|
|
|||
|
|||
|
Úgy hangzik, hogy nekem bármilyen okból a nyomtató nem volt telepítve.
Ez a nyomtató USB vagy párhuzamos portot használja? Ha ez az USB, akkor telepítse a szoftvert, hogy először majd csatlakoztassa a nyomtatót a számítógéphez. Ez nem olyan fontos, ha a párhuzamos portot. Akárhogy is, akkor távolítsa el a nyomtatót, majd újra. Ehhez látogasson el a nyomtatók és faxok a kétes számítógépet. Ha a nyomtató van, törölhetjük, hogy a nyomtató. Meg fogja kérdezni, ha biztos vagy benne, és kattintsunk a Yes. Aztán menjen a Nyomtató hozzáadása. Kövesse ezt a varázslót, és amint ez elkészült, akkor tudnia kell nyomtatni. |