![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| שלום לכולם, Newbie כאן. אני מקווה שאתה יכול לעזור. אני לאחרונה קנה Epson חרט SX600 FW כל אחד המדפסת. אני מחובר זה שלי מחברת HP Compaq nc4400 וכל הופיעו ללכת טוב למעט זה לא הדפסה. המדפסת & הרשת אולם הם הכירו את ההדפסים לא בא ממני! אז אני מחובר הנייד שלי Dell אשר הלכו ללא תקלה. זה מוביל אותי לחשוד הבעיה היא בין מדפסת HP & לעומת בפועל את הרשת האלחוטית עצמה. בתוך נואש בניסיון לפתור את הבעיה אני כבר להשקיע 2 ימים על קו הטלפון ועל מנת Epson ו HP helplines. שניהם מהם blamed השני של בעיה והם לא יכולים לעזור. בקיצור השאלה שלי היא האם מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעיה ולקבל את המדפסת האלחוטית להגדיר את HP או שאני פשוט צריך לקחת את זה בחזרה & Go עבור מדפסת HP?? כל / כל עצה מאוד מאוד ברוכים הבאים!! תודה. |
|
| |||
| |||
| זה נשמע לי מסיבה כלשהי המדפסת לא הותקן כראוי. האם המדפסת USB או עושה שימוש מקביל היציאה? אם היא USB, אתה אמור להתקין את התוכנה הראשונה ולאחר מכן לחבר את המדפסת למחשב. זה לא חשוב אם אתה משתמש במקביל הנמל. בכל מקרה, הייתי מסיר את ההתקנה של המדפסת והתקן אותו מחדש. לשם כך, לך על מדפסות ופקסים על המחשב מפוקפקות. אם המדפסת היא שם, מחק את המדפסת. הוא ישאל אותך אם אתה בטוח, ולחץ על כן. אחר כך הולכים להוסיף מדפסת. עקוב אחר אשף זה, לאחר שהוא סיים, אתה אמור להיות מסוגל להדפיס. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| חרט Epson C62 - הצילו! קצת חתיכת נפל לתוך המדפסת ואני לא יכול לקבל את זה! | millindawilliams | Digital Imaging & מדפסות | 0 | 19th יוני 2009 14:44 |
| Photoshop תקליטור דפוס חרט על Epson R300 | chev chellios | Digital Imaging & מדפסות | 0 | 4th יוני 2009 13:23 |
| Epson חרט 4800 - שגיאה בהתקנת מנהל מדפסת | tinkerbell | Digital Imaging & מדפסות | 1 | ב -1 יוני 2009 12:10 |
| Epson CX3200 חרט - חדש לדית | JonathanRichard | Digital Imaging & מדפסות | 3 | -28 אוקטובר 2007 06:17 |
| עזרה! לא להדפיס למדפסת - Epson C44UX חרט | summarcaki | Digital Imaging & מדפסות | 1 | -17 יוני 2007 09:53 |
| שרשרת כלים | |
| |