![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi everyone, newbie here. Tikiuosi, kad jums gali padėti. Aš neseniai nusipirkau Epson Stylus SX600 FW viskas viename spausdintuvu. Aš tai susiję su mano HP Compaq nc4400 Notebook ir visiems atrodė, kad bus gerai, IŠSKYRUS ji nespausdina. Spausdintuvo ir tinklo pripažįstami tačiau grafika don't come off! Tada aš prijungti savo nešiojamąjį kompiuterį "Dell", kuri vyko be kliūčių. Tai verčia mane manyti, problema yra tarp spausdintuvo ir HP, o ne faktinis bevielio tinklo pati. Be beviltiška bandyti išspręsti problemą aš praleisti 2 dienas internete ir telefonu Epson ir HP linijoms. Kurie abu kaltinti kitų išdavimo ir negalėjo padėti. Mano klausimas yra trumpas Ar kas nors žino kaip galėčiau išspręsti šią problemą ir gauti bevielį spausdintuvą įsteigtas Mano HP ar man reikia tiesiog pasiimti jį atgal ir eiti HP spausdintuvo? Visi / visus patarimus labai labai sveikiname! Ačiū. |
|
| |||
| |||
| Tai skamba man dėl kokios nors priežasties spausdintuvas nebuvo tinkamai įdiegtos. Ar spausdintuvas USB arba naudoja lygiagrečiai uosto? Jei jis yra USB jungtis, jums turėtų įdiegti programinę įrangą pirmą ir prijunkite spausdintuvą prie kompiuterio. Tai nėra taip svarbu, jei jūs naudojate parallel port. Bet kokiu atveju, aš norėčiau pašalinti spausdintuvą ir iš naujo įdiekite jį. Norėdami tai padaryti, eikite į "Printers and Faxes ant abejotinas kompiuterio. Jei spausdintuvas yra ten, ištrinkite šį spausdintuvą. Jis paklaus jūsų, jei esate tikri, ir paspauskite Taip. Tada pereikite prie Pridėti spausdintuvą. Atlikite šį vedlį, ir kai tik jis bus baigtas, galėsite atsispausdinti. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Epson Stylus C62 - Help! Dalelę nukrito į spausdintuvą ir I can't get it out! | millindawilliams | Digital Imaging & Printers | 0 | Birželis 19, 2009 14:44 |
| PhotoShop CD spausdinimas ant Epson Stylus R300 | Chev chellios | Digital Imaging & Printers | 0 | 4 birželis 2009 13:23 |
| Epson Stylus 4800 - Klaida diegiant spausdintuvo tvarkyklės | Tinkerbell | Digital Imaging & Printers | 1 | 1 birželis 2009 12:10 |
| Epson Stylus CX3200 - Nauja rašalo | JonathanRichard | Digital Imaging & Printers | 3 | 28 spalis 2007 06:17 |
| Padėti! Spausdintuvas nebus Spausdinti - Epson Stylus C44UX | summarcaki | Digital Imaging & Printers | 1 | Birželis 17, 2007 09:53 |
| Temos įrankiai | |
| |