rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Digital Imaging & Printers

Register

Can't Get Epson Stylus SX600FW do druku HP Compaq Nc4400 zarówno Helpdesks Useless!

Reply

Narzędzia wątku
Old 30. kwietnia 2009, 03:03
Nowe państwa grupy

Hi everyone, newbie here.
Mam nadzieję, że możesz pomóc.
Niedawno kupiłem Epson Stylus SX600 FW w jednym drukarki. I podłączony do mojego notebook HP Compaq nc4400 i wszystkich ukazał się nieźle, oprócz tego, że nie będzie drukować. Drukarka i sieci uznawane są jednak wydruki nie pochodzą off!
I wtedy podłączony mój laptop Dell, który wyszedł bez szkopuł. To prowadzi mnie do podejrzeń, problem jest między drukarki HP i w przeciwieństwie do rzeczywistego bezprzewodowych sieci.
W rozpaczliwą próbę rozwiązania problemu I've spędzić 2 dni on-line i na telefon do Epson i HP zaufania. Obie które obwiniani innymi do wydania i nie byli w stanie pomóc.
Moje pytanie jest krótkie Czy ktoś wie jak mogę rozwiązać ten problem i uzyskać bezprzewodowe drukarki utworzony na moim HP czy mam po prostu wziąć ją z powrotem i idź do drukarki HP?
Wszelkie / wszystkie porady bardzo mile widziane!
Dziękuję.
Old 3 maja 2009, 05:59
Nowe państwa grupy

Brzmi to dla mnie bez względu na przyczynę drukarki nie został poprawnie zainstalowany.

Czy drukarki USB lub korzysta z portu równoległego?

Jeżeli jest to USB, jest on do instalacji oprogramowania, a następnie podłącz drukarkę do komputera. To nie jest tak ważne, jeśli użytkownik korzysta z portu równoległego.

Tak czy inaczej, chciałbym odinstalować drukarkę, a następnie zainstalować go ponownie.

Aby to zrobić, przejdź do drukarek i faksów na wątpliwe komputera. Jeśli drukarka jest tam, aby usunąć drukarkę. Będzie on zapyta, czy masz pewność, a następnie kliknij przycisk Tak. Następnie przejdź do dodawania drukarki. Następstwa tego kreatora, a po jej zakończeniu, należy być w stanie wydrukować.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.