![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi everyone, newbie here. Mam nadzieję, że możesz pomóc. Niedawno kupiłem Epson Stylus SX600 FW w jednym drukarki. I podłączony do mojego notebook HP Compaq nc4400 i wszystkich ukazał się nieźle, oprócz tego, że nie będzie drukować. Drukarka i sieci uznawane są jednak wydruki nie pochodzą off! I wtedy podłączony mój laptop Dell, który wyszedł bez szkopuł. To prowadzi mnie do podejrzeń, problem jest między drukarki HP i w przeciwieństwie do rzeczywistego bezprzewodowych sieci. W rozpaczliwą próbę rozwiązania problemu I've spędzić 2 dni on-line i na telefon do Epson i HP zaufania. Obie które obwiniani innymi do wydania i nie byli w stanie pomóc. Moje pytanie jest krótkie Czy ktoś wie jak mogę rozwiązać ten problem i uzyskać bezprzewodowe drukarki utworzony na moim HP czy mam po prostu wziąć ją z powrotem i idź do drukarki HP? Wszelkie / wszystkie porady bardzo mile widziane! Dziękuję. |
|
| |||
| |||
| Brzmi to dla mnie bez względu na przyczynę drukarki nie został poprawnie zainstalowany. Czy drukarki USB lub korzysta z portu równoległego? Jeżeli jest to USB, jest on do instalacji oprogramowania, a następnie podłącz drukarkę do komputera. To nie jest tak ważne, jeśli użytkownik korzysta z portu równoległego. Tak czy inaczej, chciałbym odinstalować drukarkę, a następnie zainstalować go ponownie. Aby to zrobić, przejdź do drukarek i faksów na wątpliwe komputera. Jeśli drukarka jest tam, aby usunąć drukarkę. Będzie on zapyta, czy masz pewność, a następnie kliknij przycisk Tak. Następnie przejdź do dodawania drukarki. Następstwa tego kreatora, a po jej zakończeniu, należy być w stanie wydrukować. |