![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună tuturor, newbie aici. Sper sa pot ajuta. Recent am cumparat un Epson stylus SX600 FW toate într-o singură imprimantă. Am conectat-o să-mi HP Compaq nc4400 notebook şi toate păreau să meargă bine EXCEPŢIA aceasta nu se va imprima. Imprimanta & reţea sunt recunoscute, cu toate acestea, printuri nu ieşi! Apoi am conectat meu laptop Dell, care a plecat fără o zgudui. Aceasta conduce la mine suspect problema este între imprimantă HP & spre deosebire de efective de reţea fără fir în sine. Într-o încercare disperată de a rezolva problema am petrece 2 zile pe linie şi de la telefon la Epson si HP de asistenţă. Ambele care a dat vina pe de altă parte pentru eliberarea şi au fost în imposibilitatea de a ajuta. Întrebarea mea este în cel mai scurt Stie cineva cum pot rezolva problema şi a lua la imprimantă fără fir, înfiinţat pe HP sau ar trebui să-mi ia-o înapoi şi mergem la o imprimantă HP?? Orice / toate sfat foarte foarte binevenit!! Mulţumesc. |
|
| |||
| |||
| Suna-ma indiferent de motiv imprimanta nu a fost instalat corect. Este imprimanta USB sau foloseste port paralel? În cazul în care se USB, pe care îl presupune pentru a instala software-ul şi apoi se conectează imprimanta la computer. Acest lucru nu este la fel de importantă în cazul în care utilizaţi în port paralel. Oricum, mi-ar dezinstala de imprimantă şi apoi reinstalaţi-l. Pentru a face acest lucru, mergeţi la imprimante si faxuri de pe computer discutabil. Dacă imprimanta este acolo, că şterge imprimantă. Aceasta vă va întreba dacă sunteţi sigur, şi faceţi clic pe Da. Atunci du-te pentru a adăuga imprimanta. Urmaţi acest expert, şi după ce sa terminat, ar trebui să fie capabil să le imprimaţi. |