menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne

Register

Can't get Epson Stylus SX600FW tlačiť na HP Compaq nc4400-Obe Asistenčný Useless!

Reply

Thread Tools
Old 30. apríla 2009, 03:03
Nový člen skupiny

Ahoj všetci, nováček tu.
Dúfam, že vám môže pomôcť.
Nedávno som kúpil Epson Stylus SX600 FW všetko na jednej tlačiarni. I pripojené to na môj notebook HP Compaq nc4400 a všetkým ukázal sa dobre vðnimky nebude tlačiť. Tlačiareň & siete sú uznávané však tlačí nepochádzali preč!
I potom pripojený môj notebook Dell, ktorý šiel bez zádrhel. To ma vedie k podozreniu, že problém je medzi tlačiarne HP & oproti skutočným bezdrôtová sieť sama.
V zúfalých pokuse o vyriešenie problému som stráviť 2 dni on-line a po telefóne sa linky Epson a HP. Obaja z toho obviňoval ostatné pre vydávanie a neboli schopní pomôcť.
Moja otázka je v krátkom Vie niekto, ako môžem tento problém vyriešiť a získať bezdrôtovú tlačiareň nastaviť na mojom HP alebo mám prostě vziať späť & ísť k tlačiarni HP?
Akékoľvek / všetky rady veľmi vítaná!
Ďakujeme vám.
Old 3. mája 2009, 05:59
Nový člen skupiny

Znie mi to z akéhokoľvek dôvodu tlačiareň nebola správne nainštalovaná.

Je USB tlačiarne alebo použitie paralelný port?

Ak je USB, tie sú vraj pre inštaláciu software, prvý a potom pripojte tlačiareň k počítaču. To nie je tak dôležité, ak používate paralelný port.

Buď ako buď, já bych odinštalovať tlačiareň a znova ju nainštalovať.

To urobíte tak, že ísť do tlačiarní a faxov na počítači diskutabilná. Ak je tlačiareň tam, mazať, že tlačiareň. Bude vás požiadať, ak ste si istí, a kliknite na tlačidlo Áno. Potom prejdite na Pridať tlačiareň. Nasledujte tohto sprievodcu, a keď bude hotový, mali by ste byť schopní vytlačiť.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.