![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci, nováček tu. Dúfam, že vám môže pomôcť. Nedávno som kúpil Epson Stylus SX600 FW všetko na jednej tlačiarni. I pripojené to na môj notebook HP Compaq nc4400 a všetkým ukázal sa dobre vðnimky nebude tlačiť. Tlačiareň & siete sú uznávané však tlačí nepochádzali preč! I potom pripojený môj notebook Dell, ktorý šiel bez zádrhel. To ma vedie k podozreniu, že problém je medzi tlačiarne HP & oproti skutočným bezdrôtová sieť sama. V zúfalých pokuse o vyriešenie problému som stráviť 2 dni on-line a po telefóne sa linky Epson a HP. Obaja z toho obviňoval ostatné pre vydávanie a neboli schopní pomôcť. Moja otázka je v krátkom Vie niekto, ako môžem tento problém vyriešiť a získať bezdrôtovú tlačiareň nastaviť na mojom HP alebo mám prostě vziať späť & ísť k tlačiarni HP? Akékoľvek / všetky rady veľmi vítaná! Ďakujeme vám. |
|
| |||
| |||
| Znie mi to z akéhokoľvek dôvodu tlačiareň nebola správne nainštalovaná. Je USB tlačiarne alebo použitie paralelný port? Ak je USB, tie sú vraj pre inštaláciu software, prvý a potom pripojte tlačiareň k počítaču. To nie je tak dôležité, ak používate paralelný port. Buď ako buď, já bych odinštalovať tlačiareň a znova ju nainštalovať. To urobíte tak, že ísť do tlačiarní a faxov na počítači diskutabilná. Ak je tlačiareň tam, mazať, že tlačiareň. Bude vás požiadať, ak ste si istí, a kliknite na tlačidlo Áno. Potom prejdite na Pridať tlačiareň. Nasledujte tohto sprievodcu, a keď bude hotový, mali by ste byť schopní vytlačiť. |