![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Хи еверыоне, неубие овде.
Надам се да вам можемо помоћи. Недавно сам купио ЕПСОН грамофонске игла СКС600 ФУ све у једном штампач. Спојен сам га у моје компаније Цомпак нц4400 ХП нотебоок и све иде добро указа, ОСИМ неће исписати. Мрежни штампач и признају се ипак не исписује одлемити! И онда спојен мој лаптоп Делл, који је отишао без проблема. Ово ме доводи до осумњичени је проблем између ХП принтер и за разлику од стварних бежичне мреже сама. У очајничкој покушати решити проблем и сам провести 2 дана на линију и на телефону за ХП и ЕПСОН хелплинес. Оба од којих криви друге за проблем и нису биле у стању помоћи. Моје питање је у кратким се било ко да зна како да ја могу решити проблем и добити бежични штампач постављен на мој ХП или би требао сам га назад и иди за ХП принтер? Свеједно / све савете врло јако добродошли! Хвала.
|
|
|
|||
|
|||
|
Звучи ми се из било ког разлога штампач није био исправно инсталиран.
Да ли је штампач користи УСБ или паралелни порт? Ако је УСБ, ви сте требали да инсталирате софтвер први и затим прикључите штампач на рачунар. То није тако важно ако користите паралелног порта. Било како било, ја бих деинсталирам штампач, а затим поново инсталирајте га. Да бисте то урадили, идите на штампача и факсова на упитно рачунар. Ако штампач постоји, избришите тај принтер. То ће вас питати ако сте сигурни, и кликните ыес. Затим идите на додавање штампача. Пратите овај чаробњак, а након што је завршен, требало би да буде у могућности да одштампате. |