менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Digital Imaging & Принтери

Register

Неможливо отримати Epson Stylus SX600FW друкувати на HP Compaq nc4400-Оба Сервісні Марно!

Reply

Різьба Інструменти
Old 30 квітня 2009, 03:03
Нові члени групи

Default Неможливо отримати Epson Stylus SX600FW друкувати на HP Compaq nc4400-Оба Сервісні Марно!

Привіт всім, новачок тут.
Я сподіваюся, ви можете допомогти.
Я нещодавно купив Epson Stylus SX600 FW все в одному принтері. Я підключив його до мого HP Compaq nc4400 ноутбук, і все, як видається, виходять далеко за винятком того, не буде друкувати. Принтер & мережа визнаються Однак відбитки не відірватися!
Потім я підключив Ноутбук Dell який пішов гладесенькі. Це підводить мене до підозрюваного питання між принтером & HP в порівнянні з фактичними бездротову мережу сама.
У відчайдушній спробі вирішити це питання я витратити 2 дні на лінію і по телефону з Epson та HP телефони довіри. Обидва яка звинуватила іншу в цьому питанні і не змогли допомогти.
Моє питання в стислості Хто-небудь знає, як я можу вирішити проблему й одержати бездротовий принтер встановлено на мій HP або я повинен просто взяти його назад & Go для принтерів HP?
Будь-який / Всі поради дуже і дуже вітаємо!
Спасибо.
Old 3 травня 2009, 05:59
Нові члени групи

Default Неможливо отримати Epson Stylus SX600FW друкувати на HP Compaq nc4400-Оба Сервісні Марно!

Це звучить для мене за будь-якої причини принтер не був встановлений коректно.

Чи є принтер USB або використовують паралельний порт?

Якщо це USB, ви повинні встановити програмне забезпечення, а потім підключити принтер до комп'ютера. Це не так важливо, якщо використовується паралельний порт.

У будь-якому разі, я б видалити принтер, а потім встановити його заново.

Щоб зробити це, перейдіть на принтери і факси на сумнівну комп'ютера. Якщо принтер є, видалити, що принтер. Він запитає вас, якщо ви впевнені, і натисніть кнопку Так. Потім перейдіть на додати принтер. Слідуйте за цією майстра, а після її завершення, ви зможете роздрукувати.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Epson Stylus C62 - Допоможіть! Маленький шматок впав на принтері і я не можу отримати його! millindawilliams Digital Imaging & Принтери 0 19 червня 2009 14:44
PhotoShop CD Друк на Epson Stylus R300 CHEV chellios Digital Imaging & Принтери 0 4 червня 2009 13:23
Epson Stylus 4800 - помилка установки драйвера принтера Tinkerbell Digital Imaging & Принтери 1 1 червня 2009 12:10
Epson Stylus CX3200 - Нові чорнило JonathanRichard Digital Imaging & Принтери 3 28 жовтня 2007 06:17
Допомога! Принтер не буде друкувати - Epson Stylus C44UX summarcaki Digital Imaging & Принтери 1 17 червня 2007 09:53
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.