![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Има ли в принтера показват във вашия принтери папка.
Краткият отговор е, след формат, ще трябва да инсталирате драйверите, след това включете USB в, тя трябва да бъде направено в този ред. Деинсталиране на всичко, за принтера, а след това източник на 100% правилни драйвери, инсталира, рестартира, след това включете USB и сила инч Моята система: Hybr! Г
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е пряка връзка за изтегляне на водача, от Dell, - Принтер 924 (Photo All-в-едно) .... виждам как ще се с това, но всички съществуващи деинсталирате преди да инсталирате драйверите и. като Дейв каза, изключете принтера първи.
| |||
| |||
| Здравейте, благодаря за съвета. Да, принтерът се появи в pirnter папка. Въпреки това, когато отида да разпечатате нещо го казва, вие трябва да изберете принтера първи. Аз си изберете принтер и "OK" бутона никога не става за кликване. Надявам се, че има смисъл. :) Имам напълно деинсталиран принтер всички драйвери, дори и рестартира компютъра. Същото нещо се случва. В идеалния случай бих искал да отида на принтера да работи безжично, но аз ще взема това, което могат да получат. Благодаря отново, пази идеи дойде, моля. ~ Дженифър |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Център за поддръжка на Dell Dsc.exe обърквания Dell Inspiron 1300 | dmdougie | Общи Софтуер Чат | 6 | 18-ти ноември 2009 13:25 |
| Lexmark няма да отпечатате по нов компютър Dell | Бъба D | Digital Imaging & Принтери | 0 | 12 Юни 2009 01:02 |
| Печат сървър | jeystone | В мрежа, модеми & VoIP | 3 | 24 Дек 2008 07:05 |
| Не е в състояние да вземе Отпечатай Out | Imanuel4u | Digital Imaging & Принтери | 1 | 22 Дек 2008 02:46 |
| Dell Inspiron E1505 екран Проблеми | hortoncj | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 4 Декември 2007 07:17 |
| Нишка Инструменти | |
| |