![]() |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μήπως ο εκτυπωτής σας δείτε στο φάκελο εκτυπωτών.
Απαιτείται απλή απάντηση είναι μετά από ένα format θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε προγράμματα οδήγησης, τότε συνδέστε το στην USB, θα πρέπει να γίνει με αυτή τη σειρά. Απεγκατάσταση πάντα για τον εκτυπωτή, τότε πηγή το 100% σωστά προγράμματα οδήγησης, εγκατάσταση, επανεκκίνηση, τότε συνδέστε το USB και εξουσία in. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό είναι μια άμεση σύνδεση λήψης για τον οδηγό, από την Dell, - Εκτυπωτής 924 (Photo All-in-One) .... δείτε πως έχετε σχετικά με αυτό, αλλά απεγκαταστήσετε τυχόν υπάρχοντες οδηγούς και πριν από την εγκατάσταση. Dave όπως είπε, αποσυνδέστε τον εκτυπωτή πρώτα.
| |||
| |||
| Γεια σας, ευχαριστώ για τις συμβουλές. Ναι, ο εκτυπωτής εμφανίζεται στο φάκελο pirnter. Ωστόσο, όταν πάω να εκτυπώσετε κάτι που λέει πρέπει να επιλέξετε έναν εκτυπωτή πρώτα. Θα μου εκτυπωτή και επιλέξτε το κουμπί "OK" δεν γίνεται κλικ. Ελπίζω ότι έχει νόημα. :) Έχω εντελώς απεγκατάσταση όλα τα προγράμματα οδήγησης εκτυπωτή, ακόμα και επανεκκίνηση του υπολογιστή. Το ίδιο πράγμα θα συμβεί. Ιδανικά, θα ήθελα να τον εκτυπωτή σε ασύρματα εργασίας αλλά θα λαμβάνουν αυτό που γίνεται. Ευχαριστώ και πάλι, να τηρούν τις ιδέες που έρχονται, σε παρακαλώ. ~ Jennifer |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Υποστήριξη Dell Κέντρο Dsc.exe Messing Up Dell Inspiron 1300 | dmdougie | Γενικά Λογισμικό Chat | 6 | 18 Νοέμβρη 2009 13:25 |
| Lexmark δεν θα εκτυπώσετε σε νέο υπολογιστή Dell | Bubba D | Digital Imaging & Printers | 0 | 12 Ιουν 2009 01:02 |
| Print Server | jeystone | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 3 | 24 Δεκ. 2008 07:05 |
| Δεν είναι σε θέση να λάβει Εκτύπωση Out | Imanuel4u | Digital Imaging & Printers | 1 | 22 Δεκ. 2008 02:46 |
| Dell Inspiron E1505 Προβλήματα Οθόνης | hortoncj | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 4 Δεκ 2007 07:17 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |