![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mutatnak-e a nyomtató a Nyomtatók mappában.
Egyszerű válasz után formátum telepítenie kell a meghajtókat, majd csatlakoztassa az USB-be, meg kell tenni, ebben a sorrendben. Uninstall mindent a nyomtató, akkor a forrás 100%-os helyes járművezetők, a telepítés, újraindítás, majd csatlakoztassuk az USB-és villamosenergia-be My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez A közvetlen letöltési link a vezető, a Dell, - Nyomtató 924 (Photo All-in-One) .... hogyan lesz tovább, de uninstall minden létező vezetők és a telepítés előtt. Dave, mint mondta, húzza ki a nyomtatóba.
| |||
| |||
| Szia, kösz a tanácsot. Igen, a nyomtató megjelenik a pirnter mappában. Ugyanakkor, ha én megyek nyomtatni bármit, mondja, ki kell választania a nyomtatóba. Azt én nyomtatót, és válasszuk az "OK" gomb nem lesz rákattintani. Remélem, hogy van értelme. :) Én teljesen eltávolítja minden nyomtatóillesztők még restarted számítógépet. Ugyanaz a dolog történik. Ideális szeretném, hogy a nyomtató a vezeték nélküli munka, de megteszi, amit tud. Köszönet újra, hogy a következő ötleteket, kérem. ~ Jennifer |