![]() |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם המדפסת שלך להראות מדפסות התיקייה.
התשובה היא פשוט אחרי פורמט תצטרך להתקין את מנהלי ההתקנים, ולאחר מכן את תקע USB ב, היא חייבת להתבצע בסדר הזה. הסר את ההתקנה של כל מדפסת, אז המקור של מנהלי ההתקן הנכונים 100%, התקן, האתחול מחדש, ולאחר מכן את תקע USB והכוח למערכת המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה הוא קישור ישיר להוריד את מנהל ההתקן של Dell, - מדפסת 924 (כל תמונה-In-One) .... נראה עד כמה אתה תמשיך עם זה, אבל להסיר את ההתקנה של כל מנהלי ההתקן הקיימים לפני התקנת ו. כמו דייב אמר לנתק את המדפסת הראשונה.
| |||
| |||
| שלום, תודה על העצה. כן, המדפסת מופיע בתוך תיקיית pirnter. עם זאת, כאשר אני הולך להדפיס את זה אומר משהו עליך לבחור מדפסת הראשון. אני בוחר את המדפסת ואת הלחצן "אישור" לא הופך ללחוץ. אני מקווה שזה הגיוני. :) הוסר לחלוטין, יש לי את כל מנהלי מדפסות, גם המחשב מחדש. אותו הדבר קורה. באופן אידיאלי הייתי רוצה לקבל את המדפסת לעבוד בצורה אלחוטית, אבל אני אקח את מה שאני יכול לקבל. שוב תודה, שמור את הרעיונות הקרובים, בבקשה. ~ ג 'ניפר |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מרכז התמיכה של Dell Dsc.exe לקלקל את Dell Inspiron 1300 | dmdougie | כללי תוכנות צ 'אט | 6 | 18 נובמבר 2009 13:25 |
| Lexmark לא להדפיס על המחשב החדש של Dell | Bubba ד | Digital Imaging & מדפסות | 0 | 12th יוני 2009 01:02 |
| שרת הדפסה | jeystone | רישות, מודמים & VoIP | 3 | 24 דצמבר 2008 07:05 |
| לא יכול לקחת להדפיס | Imanuel4u | Digital Imaging & מדפסות | 1 | 22 דצמבר 2008 02:46 |
| Dell Inspiron E1505 מסך בעיות | hortoncj | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | 4th דצמבר 2007 07:17 |
| שרשרת כלים | |
| |