![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar spausdintuvas rodo jūsų aplanką Spausdintuvai.
Atsakymas paprastas po formatu, jums reikės įdiegti tvarkykles, tada prijungti USB, jį turi būti padaryta, kad būtų. Pašalinti viskas spausdintuvą, tada išeities 100% tvarkykles, įdiegti ir paleisti, tada prijungti USB ir elektros in Mano sistema: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Šitas yra direct download link vairuotojo, Dell, - Printer 924 (Photo All-in-One) .... pamatyti, kaip jūs atsistoti ant šio, bet ir pašalinti visus esamus vairuotojų prieš diegdami ir. kaip Dave sakė, išjunkite spausdintuvą pirma.
| |||
| |||
| Sveiki, ačiū už patarimus. Taip, spausdintuvas shows up in pirnter katalogą. Tačiau, kai aš einu spausdinti nieko jis sako reikia pasirinkti spausdintuvą pirma. Pasirinkti savo spausdintuvą ir "OK" mygtuką niekada tampa spausti. Tikiuosi, kad prasminga. :) Aš visiškai pašalintas visas spausdintuvo tvarkykles, net naujo kompiuterio. Tas pats atsitinka. Idealiu Norėčiau gauti spausdintuvo dirbti be laidų, bet aš atliksiu tai, ką gali gauti. Thanks again, saugo idėjos dar, prašom. ~ Jennifer |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Dell Support Centre Dsc.exe Messing Up 1.300 Dell Inspiron | dmdougie | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 6 | Lapkritis 18, 2009 13:25 |
| Lexmark negali spausdinti ant naujos Dell kompiuterių | Bubba D | Digital Imaging & Printers | 0 | Birželis 12, 2009 01:02 |
| Spausdinimo serveris | jeystone | Networking, Modems & VoIP | 3 | 24 gruodis 2008 07:05 |
| Negali imtis Spausdinti | Imanuel4u | Digital Imaging & Printers | 1 | 22 gruodis 2008 02:46 |
| Dell Inspiron E1505 ekrano problemos | hortoncj | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | Gruodis 4, 2007 07:17 |
| Temos įrankiai | |
| |