![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Лі принтер Показати в папці принтерів.
Відповідь проста: після формат Вам потрібно встановити драйвери, а потім вставте в USB, це має бути зроблено в цьому порядку. Видаліть все для принтера, а потім джерелом 100% правильних драйверів, установки, перезавантаження, потім підключіть USB і влада дюйма Моя система: Hybr! D
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Цей пряме посилання для завантаження драйвера, від Dell, - Printer 924 (Фото All-In-One) .... бачити, як ви з цим, але видалити будь-які існуючі драйвери перед встановленням і. як Дейв сказав, відключіть принтер.
|
|||
|
|||
|
Привіт, спасибо за совет.
Так, принтер з'являється в папці pirnter. Однак, коли я йду до друку все, що він говорить, що ви повинні вибрати принтер. Обрати свій принтер і кнопка "ОК", ніколи не стає інтерактивним. Я сподіваюся, що має сенс. :) Я повністю видалили всі драйвери принтерів, навіть перезавантаження комп'ютера. Те ж саме відбувається. В ідеалі я хотів би отримати принтер до роботи з бездротовими мережами, але я буду вважати, що я можу отримати. Ще раз спасибі, зберегти ідею майбутній, будь ласка. ~ Дженніфер |