![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам един стар аналогов камера, която използва Hi8 ленти, бих искал да прехвърли дома ми филми (видео и аудио), за да си компютър за редактиране на тях, и тогава копие до DVD.the камера използва PAL система, тя има една връзка (повярвам " Нарича композитен) за видео и един (моно) за аудио. на компютъра ми има AMDx2 процесор 3600 (1.9GHz, 65KW) Памет Dual Channel 1GB (2x512) 533 Mhz DDR2 Hard Drive 250GB Сериен АТА (7200 RPM) Интегрирана NVIDIA GeForce 6150 LE GPU (1xVGA) Аудио интегрирано HDA 7,1 Dolby Digital способности а системата е: Windows XP Home Edition Service Pack 2 може ли да ми помогне в избора на продукт, за това, което искам да правя |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Всичко, което трябва е нещо подобно
| |||
| |||
| Благодаря Ви за Вашето предложение, но Четох негативни коментари за този продукт, вместо да харчат повече пари, за да получи нещо добро |
|
| |||
| |||
| Ами има няколко неща на пазара, които повече или по-малко правя една и съща работа, но аз просто афиш, че едно да ти дам някои идеи за това, което търсите |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Моят компютър ще не признава SD карта. Нищо лошо с четец на карти | tommyd | Дискове & сменяемите носители | 6 | 15-ти ноември 2009 год. 14:57 |
| Нова графична карта - разплащателна карта = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Графика на карти & Монитори | 9 | 5-и парламентарен Aug 2009 08:44 |
| Видео заснемане от PS3 при гледане на HD | 42winxp | PC & конзолата Gaming | 1 | 18 Юни 2009 11:25 |
| Видео улавянето / Екран улавянето софтуер? | Сандра | Мултимедия & Codecs | 5 | 27 май 2009 г. 05:14 |
| Екран улавянето Софтуер | Wolfeymole | Общи Софтуер Чат | 11 | 2-ро Mar 2008 21:01 |
| Нишка Инструменти | |
| |